Thessaloniki Greece

Hoteluri în Thessaloniki Thessaloniki Hotels Thessaloniki Hotels Salonicco Alberghi Hoteles en Thessaloniki Hoteluri Thessaloniki

Thessaloniki Orasul de Jos:

Thessaloniki este un oras aglomerat si vibrant, care combina intr-un mod unic elemente din perioadele bizantina si moderna. Turistii pot vizita multe magazine pe cele mai comerciale strazi din Thessaloniki, cum ar fi Tsimiski, Venizelou, Agias Sofias, Ermou, Mitropoleos, Egnatia si Mitropolitou Iosif. Turistii pot gasi bijuterii, blanuri naturale, poduse traditionale si locale, ce vor satisface toate preferintele. Este unul dintre cele mai importante porturi din estul Marii Meiteraneene si este renumit pentru conferintele si festivalurile care au loc aici in fiecare an.

Evosmos:

Evosmos se afla in partea de vest a insulei Thessaloniki. In centrul orasului Evosmos se afla multe magazine, cafenele, baruri, o piata mare, primaria si biserica "Evagelismos". Strada centrala din Evosmos este Megalou Alexandrou. Aici se afla si Centrul Municipal de atletism, gimnastica, basket si volei. Evosmos s-a dezvoltat dupa distrugerea Asia Minor din 1922 cand au venit refugiatii si primul nume al orasului a fost Harmankioi.

Kalamaria:

Kalamaria este localizata in partea de sud-vest a insulei Thessaloniki si s-a dezvoltat cand au venit refugiatii din Asia Minor, Pontos si Georgia. Zonele populare in Kalamaria sunt Aretsou, Nea Krini si Kouri-Katirli, unde se gasesc cateva restaurante, taverne, cafenele, baruri si cluburi. Astazi Kalamaria este caracterizata ca o zona prezidentiala si o destinatie turistica renumita, cu plaje foarte frumoase.

Panorama:

Panorama (in limba greaca inseamna priveliste),este o suburbie a insulei Thessaloniki, construita la baza Muntelui Hortiatis. Piata din Panorama se numeste Dimarcheiou (Piata Primariei) denumita dupa Primaria care a fost fondata aici.

Pylaia:

Pylaia este localizata in nord-estul insulei Thessaloniki si este cunoscuta din perioada antica, cand avea numele de Strepsa. In timpul dominatiei otomane, a avut numele de Kapoutzida, de la cuvantul turcesc kapoutzidis. Numele de Pylaia vine de la cuvantul grecesc Pyli care inseamna poarta. Pylaia este o zona intr-o continua dezvoltare.

Rezervaţi hoteluri în Thessaloniki!

Ghid turistic

Rezervaţi hoteluri în Thessaloniki cu FantasticGreece.com!

Noul formular de căutare îmbunătăţit al Fantasticgreece.com vă poate ajuta să găsiţi hotelul ideal în Grecia şi în întreaga lume. Varietatea largă a inventarului de hoteluri de care dispunem, vă pune la dispoziţie toate categoriile si preţurile hotelurilor respective. Mai mult decît atît, veţi avea posibilitatea să sortaţi şi să filtraţi rezultatele căutării dumneavoastră, astfel încît să găsiţi mai uşor şi mai repede hotelul dorit. Puteţi vizualiza locaţia exactă a fiecărui hotel pe o hartă dinamică şi obţine toate informaţiile necesare despre facilităţi, repere si multe poze.