Skiathos Greece

Bars & Clubs Skiathos Skiathos Nightlife Skiathos nachtleben Skiathos vita notturna vida nocturna Skiathos bars clubs Skiathos

Sunt 2 zone principale in Orasul Skiathos, unde te poti distra. Prima se afla in partea de est a asezarii, dupa portul de ambarcatiuni, pe drumul spre aeroport. Aici veti gasi multi tineri care se distreaza, savurand o bere si dansand in Remezzo si in alte baruri din zona. Cea de-a doua se afla in orasul vechi, in apropiere de piata Trion Hierarchon, pe strada Papadiamantis si in partea de vest a portului. Aici puteti gasi cluburi obisnuite ca Admiral Benbow sau locuri mult mai sofisticate cum ar fi Kentavros unde se asculta jazz si rock clasic. In aceasta zona puteti vedea echipa favorita, deoarece toate cafenelele transmit tot felul de emisiuni sportive.

Daca vreti sa petreceti o noapte bouzouki(un instrument traditional grecesc), te asiguram ca veti trai o experienta fascinanta. Atmosfera si kefi (spiritul nobil) sunt memorabile.

In caz ca vrei sa petreci o noapte linistita, departe de aglomeratie, poti alege unul din barurile situate in partea de sud-vest.

Inainte de a intra intr-un club, poti sa vizionezi un film in cinematografe in aer liber, care sunt foarte populare in Grecia. Vremea este favorabila si spectatorii vor fi foarte incantati sa vizioneze un film sub cerul stralucitor. In Orasul Skiathos sunt 2 cinematografe Attikon pe strada Papadiamantis si Paradiso. De obicei ruleaza filme in limba engleza si titrate in greceste. Fiecare cinematograf are spectacole de 2 ori in fiecare noapte, primul incepand de la ora 20:30.

Sugestii despre viata nocturna in Skiathos

  • Veti gasi bere in Grecia numai la cutii de 330ml sau 500ml, mult mai ieftina decat in Marea Britanie.
  • Vinul este de cea mai buna calitate si la preturi rezonabile.Fiti atenti la celelalte tipuri de bauturi. Sa nu fiti surprinsi cand veti plati 7€ pentru o vodca cu lamaie.
  • Nu uitati sa incercati berea locala Mythos sau Alpha, precum si marca internationala Amstel.
  • Barurile vor fi deschise pana noaptea tarziu. Daca sunt clienti, pot ramane deschise si pana la ora 5 sau 6 dimineata.

Ghid turistic