Skiathos Greece

Hoteluri în Skiathos Skiathos Hotels Skiathos Hotels Skiathos Alberghi Hoteles en Skiathos Hoteluri Skiathos

Pe Insula Skiathos poti alege 3 tipuri de locuite pentru inchiriat : hoteluri, studio-apartamente si camere. Hotelurile iti ofera toate serviciile, depinde de categoria de stele care acrediteaza fiecare hotel in parte ( de exemplu, cu restaurant, piscina, aer conditionat ). Studio-apartamenele sunt cea mai buna optiune pentru familii, deoarece au si o mica bucatarie unde poti prepara masa. Camerele de inchiriat sunt o alta alternativa, in functie de bugetul fiecaruia, asigurand conditiile de baza minime pentru o vacanta relaxanta.

Sfatul nostru este sa va faceti rezervare din timp. In primul rand, aveti o mare varietate de locuinte pentru inchiriat si puteti alege ce e mai bun pentru dvs. In al doilea rand, veti obtine cu siguranta un pret mai bun. Cu cat rezervi mai repede, cu atat platesti mai putin!

Unde sa stai in Skiathos

Orasul Skiathos

Este o alegere "salbatica" Daca vrei sa stai aproape de cluburi si sa traiesti o viata nocturna la maxim, Orasul Skiathos este locul unde ar trebui sa fii. Este localizat in partea de est a insulei si iti ofera o priveliste minunata a partii de sud-est a Marii Egee. Fiind cea mai mare asezare de pe insula, unde sunt situate portul vechi si portul nou, puteti gasi, in afara de cluburi si foarte multe magazine si restaurante. Sunt deschise non stop si internet-cafe-urile. Aeroportul se gaseste foarte aproape, in partea de nord-est si poti ajunge in 5 minute cu masina.

Koukounaries

Este cea mai faimoasa plaja din Skiathos. Plaja de nisip este inconjurata de pini. Poti gasi hoteluri, restaurante, taverne, cafenele si baruri care te vor servi cu amabilitate, in caz ca nu vrei sa iei masa in Orasul Skiathos.

Kanapitsa

In capul Kalamaki, in marginea de sud a insulei si la sud-vest de oras, sunt 3 golfuri minunate : Sklithri, Tzaneria si Kanapitsa. In Kanapitsa, poti alege o mare varietate de hoteluri si restaurante, taverne si facilitati sportive. Important de mentionat este faptul ca poti ajunge in 10 minute de mers pe jos de la capatul drumului catre Kanapitsa.

Agia Paraskevi

Te poti bucura de soare si de sporturi marine pe plaja Agia Paraskevi, care este acoperita cu nisip fin auriu. Este localizata in partea de sud a insulei, la sud-vest de Orasul Skiathos Town si poti ajunge in 20 minute cu masina.

Megali Ammos

Se poate ajunge aici cu masina sau cu autobuzul din Orasul Skiathos. Plaja va ofera o multime de hoteluri si apartamente de inchiriat, care va vor asigura tot confortul necesar pentru o vacanta de neuitat.

Troulos

Mergand spre drumul din Orasul Skiathos catre Koukounaries (in sud-vest), dupa ce treci de Agia Paraskevi, vei intalni Troulos. Este o plaja frumoasa cu un mic ostrov in fata. Poti alege unde sta, dintr-o mare varietate de hoteluri si apartamente.

Achladies

Achladies, localizat la doar 2 km distanta sud-vest de Orasul Skiathos, poate fi accesibil cu masina sau autobuzul. Este un resort turistic foarte dezvoltat, cu o multime de locuinte pentru inchiriat si facilitati sportive.

Kolios

Situat intre Achladies si Agia Paraskevi, Kolios este un mic golf si o locatie linistita. Poti inchiria o camera aici, daca vrei sa fii departe de plaja cosmopolita Koukounaries sau de Orasul Skiathos.

Cateva sfaturi:

  • Vei fi rugat de catre proprietarul locuintei sa prezentati pasaportul sau un act de identitate. Il va retine maxim 1 zi. Este absolut legal ( conform cadrului institutional grecesc ) si nu ai de ce sa-ti faci probleme.
  • Evitati sa beti apa de la canal in Skiathos. Preferati apa imbuteliata.
  • Cand veti folosi toaleta, veti fi rugati sa aruncati hartia igienica in cosul de gunoi, deoarece instalatiile sanitare sunt necorespunzatoare.

Rezervaţi hoteluri în Skiathos!

Ghid turistic

Rezervaţi hoteluri în Skiathos cu Fantasticgreece.com!

Noul formular de căutare îmbunătăţit al Fantasticgreece.com vă poate ajuta să găsiţi hotelul ideal în Grecia şi în întreaga lume. Varietatea largă a inventarului de hoteluri de care dispunem, vă pune la dispoziţie toate categoriile si preţurile hotelurilor respective. Mai mult decît atît, veţi avea posibilitatea să sortaţi şi să filtraţi rezultatele căutării dumneavoastră, astfel încît să găsiţi mai uşor şi mai repede hotelul dorit. Puteţi vizualiza locaţia exactă a fiecărui hotel pe o hartă dinamică şi obţine toate informaţiile necesare despre facilităţi, repere si multe poze.