Rethymnon Greece

Obiective Turistice Rethymnon Rethymnon sightseeing guide Rethymnon sehenswuerdigkeiten Rethymno attrazioni cosas que ver en Rethymnon objective turistice Rethymnon

FORTEZZA

Fortezza este o fortareata in Rethymno si are o lungime de 1307 metri. Este cea mai impresionanta cladire din orasul Rethymno, construita pe deal, cu o priveliste panoramica a portului. Fortezza a fost o fortareata absolut clasica, organizata cu resedinte, cazarme, depozite si refugii. A fost construita pentru a proteja Rethymno de atacuri inamice.

ARCHEOLOGICAL MUSEUM (2831 0 29975)

Muzeul Arheologic este localizat in regiunea Fortezza, in Rethymno. Puteti admira diferite obiecte din epocile Neolitic si Romana, cum ar fi o colectie minunata de monede, bijuterii si diferite unelte. Exista si o colectie ceramica, din epoca Minoan. Muzeul este deschis zilnic, de la 8.30 dimineata pana la 3.00 dupa-amiaza, cu exceptia zilei de luni cand este inchis.

ECCLESIASTIC MUSEUM

Muzeul Ecleziastic se gaseste in piata Mitropoleos, in Rethymno. A fost construit in 1994 si are unelte ecleziastice din ultimii 150 de ani si amintiri de familie sfinte.

HISTORIC-FOLKLORIC MUSEUM (2831 0 23667)

Il poti vizita zilnic, cu exceptia zilei de duminica, in cladirea din centrul capitalei. Aici veti gasi obiecte traditionale din viata zilnica, cum ar fi : obiecte ceramice, broderii, dantele lucrate de mana si costume traditionale.

ARCADI MONASTERY (2831 0 83116)

Manastirea Arcadi este una dintre cele mai importante monumente din Creta si intreaga Grecie. Importanta istorica dateaza din 1866, cand insula a fost sub dominatie turceasca. Turcii au trimis soldati in regiune si rezidentii au gasit refugiu in manastire, pentru a fi protejati de atacuri. Oricum, acest lucru nu a prevenit atacul impotriva manastirii. Rezidentii au bombardat singuri manastirea, omorand foarte multi turci si greci. Este unul dintre cele mai faimoase exemple de sacrificiu din istoria Greciei. Poti vizita manastirea zilnic pe perioada verii, intre orele 8.00 20.00 si pe timpul iernii intre 9.00 18.00.

PREVELI MONASTERY (2832 0 31246)

O vei intalni in partea de sud a orasului Rethymno, dupa raul Koyrtaliotis, in apropiere de satul Asomatos. Se intinde pe o suprafata de 3 km si cuprinde 2 manastiri. Poti vizita o mica bisericuta dedicata lui Sf. Ioannis si admira icoanele minunate. Manastirea are o importanta istorica foarte mare, deoarece a fost ca un fort cand insula s-a aflat sub dominatie turceasca. De la tribunal poti admira Marea Livyko. O poti vizita zilnic de la ora 9.00 dimineata, exceptand orele 13.00 15.30, cand manastirea este inchisa.

FESTOS

Faistos este unul dintre cele mai importante monumente arheologice de pe insula Creta si intreaga Grecie. Monumentul dateaza din perioada Minoan. Il veti gasi in campia Mesaras si il poti vizita zinic, intre orele 8.30 15.00.

Ghid turistic