Kefalonia Greece

Bars & Clubs Kefalonia Kefalonia Nightlife Kefalonia nachtleben Cefalonia vita notturna vida nocturna Kefalonia bars clubs Kefalonia

Kefalonia nu este atat de faimoasa pentru viata de noapte ca in celelalte insule grecesti, dar nu va dezamagi turistii! Sunt numeroase baruri si cluburi in Argostoli, in Lixouri, in Sami, in Skala, in Fiskardo si in Poros.

Pikionia Pool Bar, Skala, +30 26710 83410

Te asteapta intr-un loc idilic, langa plaja Skala. Este deschis toata ziua si langa piscina poti savura o cafea, un cocktail sau o bautura racoritoare. Atmosfera este speciala si vei avea parte de o noapte speciala, admirand marea si stelele!

Stavento Club, Argostoli, +30 26710 23484

Cel mai fierbinte de pe insula! Stavento este sinonim cu petrecerile nebunesti! Muzica tare, alcoolul, dansul non stop si evenimentele speciale organizate, sunt cateva elemente care fac din acest club numarul unu pentru iubitorii de petreceri!

Rumours Bar, Argostoli

Este un bar minunat, decorat intr-un mod modern si ofera o atmosfera prietenoasa, in centrul orasului. Este foarte aglomerat cu turisti de toate varstele!

Zanza Bar, Poros, +30 26740 72863

Este deschis zilnic de dimineata devreme! Personalul prietenos este pregatit sa va serveasca in orice moment un cocktail rece pe terasa sau o bautura racoritoare in interiorul barului si ascultand muzica tare.

Bass Music Club, Argostoli

Il veti gasi in inima Kefaloniei, in Argostoli! Un loc foarte frumos, caracterizat de o atmosfera prietenoasa, cu DJ invitati speciali din toata lumea. Nu ezita sa-l vizitezi, in ideea de a dansa non stop pana la orele diminetii!

Kastro Club, Fiskardo, +30 26740 41010

Cu o priveliste minunata a marii si a satului Fiskardo, Clubul Kastro va ofera o experienta nocturna de neuitat!

Jolly fisherman, Lixouri

Cel mai bine organizat club de mini golf, localizat intr-un loc pitoresc, langa plaja. Daca vrei sa joci golf sau sa incerci un cocktail racoritor intr-un mediu minunat, trebuie sa-l vizitezi neparat!

Ghid turistic