Hersonissos Greece

Restaurante Hersonissos Hersonissos Dining Guide Hersonissos restaurants Hersonissos ristoranti restaurantes en Hersonissos restaurante Hersonissos

Bucataria locala

In Hersonissos vei avea sansa sa incerci nesfarsite delicatese cretane, tipuri de branza traditionala (myzithra, anthotyros, graviera), produse cu masline (ulei de masline, dovlecei cu masline, paine cu masline), miere aromatica, vin de cea mai buna calitate si bauturi locale - tsikoudia sau raki (arrack) care se servesc caldute cu miere si cuisoare. Sunt locuri unde poti incerca diferite tipuri de mezedes (multe farfurii diferite cu portii micute), cum ar fi dakos, courgette crockets, salata greceasca, melci, legume cu pastai si diferite tipuri de placinte traditionale. Nu uita sa incerci pestele proaspat si diferite preparate din peste. Desigur, vei gasi si restaurante cu bucatarie internationala.

Sugestii unde poti servi masa in Hersonissos

Acropolis (Hersonissos)

La orice ora, in fiecare zi, poti savura o bautura, snacsuri sau cateva mezedes locale in acest restaurant prietenos. Este localizat chiar in fata plajei.

Galini (Koutouloufari)

Unul dintre cele mai bune restaurante in Hersonissos. Proprietarul a facut tot posibilul sa creeze o atmosfera eleganta si foarte prietenoasa. Servirea este excelenta si meniul ofera o mare varietate de preparate cretane si vinuri delicioase.

Mama's Kitchen (Hersonissos)

Vei incerca bautura locala arrack sau vin, insotite de o mare varietate de mezedes traditionale, pregatite de proprietar. Mancarea este buna si preturile destul de mici.

Fabrica (Koutouloufari)

Un loc foarte modern unde poti servi micul dejun si diferite tipuri de snacsuri in timpul zilei. Incearca inghetata, clatitele si cocktailurile.

Pegasus (Koutouloufari)

Oferind o selectie de specialitati cretane, este un restaurant bazat pe preparate la grill de peste si carne, la preturi rezonabile.

Lista cu restaurante unde puteti servi masa in Hersonissos:

Restaurant Locatie
Alia Hersonissos
Blue Porta Ano Hersonissos
Cavo d' Oro Hersonissos
Chef Hersonissos
Daedalus Koutouloufari
Dorian Garden Hersonissos
Dorian Burger Hersonissos
Esperos Koutouloufari
Galini Koutouloufari
Il Camino Hersonissos
Il Forno Hersonissos
Jiannis Hersonissos
Kavouri Hersonissos
Konaki Hersonissos
Manos Hersonissos
Nobel Hersonissos
New China Hersonissos
Passage to India Hersonissos
Platia Piscopiano
Sofos Ano Hersonissos
Soraya Hersonissos
Sundown Piscopiano
Three Brothers Piscopiano
Acropolis Hersonissos
Mama's Kitchen Hersonissos
Fabrica Koutouloufari
Pegasus Koutouloufari

Ghid turistic