Zakynthos Greece

Plajele de pe Insula Zakynthos (Zante) Zante Beaches Zante straende Zante spiagge playas de Zante playele Zante

SHIPWRECK (NAVAGIO)

Este localizata in partea de est a insulei si este cea mai renumita plaja. Foarte multi turisti fac fotografii la pietrele de pe plaja. Este accesibila numai cu barca, deoarece este foarte abrupta. Este o plaja cu nisip, apa turcoaz si o epava care se afla aici de multi ani. O poti admira si de pe deal.

LAGANAS BEACH

Este una dintre cele mai mari plaje din Grecia, deoarece are 9km lungime. Poti face scufundari si windsurfing. Este cea mai cosmopolita plaja din Zakynthos si este situata in partea de sud a insulei, in satul cu acelasi nume. Poti innota in apa cristalina sau sa te bronzezi pe nisipul auriu. Plaja Laganas este protejata de catre stat si face parte din Parcul National Maritim, deoarece este locul de nastere al broastei testoase kareta- kareta.

LAKE CANDLE (LIMNI KERI)

Este situata in partea de sud a insulei si este o plaja foarte pitoreasca, cu o priveliste minunata catre ostrovul Marathonisi. Peisajul este foarte frumos si zilnic se organizeaza excursii catre Pestera `Albastra. Nu uitati sa o vizitati, va fi o experienta unica!

ALYKES

Plaja Alykes este localizata la 18km nord-vest de capitala insulei, langa satele Alykes si Alikanas. Este o plaja foarte bine organizata, cu hoteluri, restaurante si magazine. Este ideala pentru innotat si bronzat.

ARGASSI

Plaja din satul Argasi este una dintre cele mai organizate plaje de pe insula. Veti gasi sezlonguri, umbrele de soare si foarte multe facilitati sportive.

TSILIVI

Satul Tsilivi este polul atractiei pentru foarte multi turisti, care s-a dezvoltat foarte repede in fiecare an. Poti inota sau practica diferite sporturi in apa cristalina. Este cea mai sigura plaja pentru copiii mici.

BANANA

Plaja Banana este situata langa satul Vasilikos. Este foarte bine organizata, cu baruri pe plaja, sezlonguri si umbrele de soare. Este potrivita pentru innot si bronz.

KALAMAKI

La o distanta de 7km sud de capitala, veti intalni plaja si satul cu acelasi nume, Kalamaki. Este o plaja micuta, cu o priveliste minunata catre plaja Laganas. Vei fi surprins de locatia cu pietre si de broastele testoase care vor innota alaturi de tine. Este foarte linistita si ideala pentru familii!

Ghid turistic