Paros Greece

Bars & Clubs Paros Paros Nightlife Paros
nachtleben Paros vita notturna vida nocturna Paros bars clubs Paros

Viata nocturna in Paros te va tine treaz pana la orele diminetii. Poti alege locul in functie de preferinte si de varsta. Exista o mare varietate de cluburi de noapte, baruri pe plaja si piano baruri-unde se asculta muzica traditionala greceasca. Preturile sunt foarte rezonabile si poti incerca o gama larga de bauturi.

Parikia

Capitala insulei, Parikia, ofera multe optiuni de unde puteti alege :

Pirate Bar

Este localizat in piata din Parikia. Poti asculta jazz, blues si muzica clasica. Interiorul este foarte frumos decorat, cu pietre si lemn.

Evinos Bar

Este situat pe plaja, la sud de sediul companiei de telefoane OTE. Este foarte popular pentru localnici si turisti si de aceea este foarte aglomerat. Muzica este tare, spatiul unic si privelistea catre port splendida.

Pebbles Bar

Daca esti fan al muzicii clasice, barul Pebbles este locul ideal. Este localizat pe plaja si poti asculta ritmuri de muzica clasica, intr-o atmosfgera foarte prietenoasa.

Alexandros

Este un bar intr-un mediu diferit, deoarece se afla intr-o moara de vant restaurata. Poti asculta muzica greceasca si straina.

Black Bart

Este locul ideal pentru cei care prefera muzica tare, alcoolul si dansul non-stop. Se gaseste pe plaja Parikias si in mod sigur vei trai o experienta unica.

Naoussa

Barurile din Naoussa sunt mai sofisticate. Poti vizita :

Agnosto

Este un bar popular pentru cei care prefera o bautura dupa cina, intr-o atmosfera relaxanta. Mediul este placut si servirea foarte rapida.

Music-Dance Naoussa

Daca vrei ceva diferit, Music-Dance Naoussa este locul ideal, deoarece ofera spectacole unice de dansuri grecesti, cu dansatori imbracati in costume traditionale grecesti.

Ghid turistic