Milos Greece

Hoteluri în Milos Milos Hotels Milos Hotels Milo Alberghi Hoteles en Milos Hoteluri Milos

Adamas (sau Adamantas):

Adamas este portul principal si centrul comercial, social si turistic al insulei Milos. Satul a fost construit in anul 1800 de catre refugiatii din Creta. Este cel mai mare port natural al Marii Mediteraneene. In Adamas turistii vor gasi o multime de hoteluri, firme pentru inchiriat masini sau biciclete, restaurante, cafenele, baruri, etc.

Pollonia (sau Appolonia):

Pollonia este un sat micut pescaresc, situat in partea de nord-est a insulei, de unde poti ajunge si in Kimolos si Glaronissia. Aici se gaseste si Biserica Agia Paraskevi. Se afla camere si apartamente pentru inchiriat, cafenele traditionale ("kafenia") si taverne care servesc peste proaspat. Pollonia are o minunata plaja de nisip, unde turistii se pot bucura de mare si de soare.

Plaka:

Plaka este capitala insulei si este situata pe un deal. Aici se afla Castelul Medieval si Biserica Panaghia Thalassitra, de unde poti admira cel mai frumos apus din Milos. Plaka a inceput sa se dezvolte dupa distrugerea Chorei Antice, ca urmare a numarului mare de refugiati. In Plaka turisii pot vizita Muzeul Folcloric si Arheologic.

Klima:

Klima este considerat cel mai pitoresc sat pescaresc din Milos. Aici veti gasi renumitele "syrmata", casute mici pescaresti, pe care le puteti inchiria, deoarece nu exista hoteluri.

Achivadolimni:

Achivadolimni este localizat langa golf, in partea de vest a insulei Milos. Se afla si o plaja cu nisip si cu apa cristalina, ideala pentru innotat. Se gasesc campinguri, camere si bungalovuri de inchiriat.

Rezervaţi hoteluri în Milos!

Ghid turistic

Rezervaţi hoteluri în Milos cu Fantasticgreece.com!

Noul formular de căutare îmbunătăţit al Fantasticgreece.com vă poate ajuta să găsiţi hotelul ideal în Grecia şi în întreaga lume. Varietatea largă a inventarului de hoteluri de care dispunem, vă pune la dispoziţie toate categoriile si preţurile hotelurilor respective. Mai mult decît atît, veţi avea posibilitatea să sortaţi şi să filtraţi rezultatele căutării dumneavoastră, astfel încît să găsiţi mai uşor şi mai repede hotelul dorit. Puteţi vizualiza locaţia exactă a fiecărui hotel pe o hartă dinamică şi obţine toate informaţiile necesare despre facilităţi, repere si multe poze.