Kefalonia Greece

Plajele de pe Insula Kefalonia Kefalonia Beaches Kefalonia straende Cefalonia spiagge playas de Kefalonia playele Kefalonia

Antisamos

Antisamos este localizata langa satul Sami. Este o plaja cu pietriele, apa de culoarea smaraldului si inconjurata de munti. In Antisamos ai posibilitatea de a practica sporturi marine si de a inchiria sezlonguri.

Petani

Este localizata in nordul insulei. Petani este o plaja magica cu pietricele si apa cristalina, inconjurata de stanci. Plaja este foarte bine organizata, dar este accesibila numai cu masina.

Agia Paraskevi

Agia Paraskevi se afla in partea de est a insulei langa satul Sami. Caracteristic pentru aceasta plaja sunt stancile aflate in mare si modelate de apa intr-un mod unic. Este un complex ce cuprinde mai multe plaje micute cu pietricele si apa de culoarea smaraldului.

Lourdas

Cea mai cosmopolita plaja din partea de sud a Kefaloniei. Vegetatia bogata, nisipul alb si pietricelele, sunt cateva elemente caracteristice acestei plaje.

Makrys Gialos

Una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula, in Lassi, la o distanta de 2 km de Argostoli. Este foarte populara si din acest motiv foarte bine organizata cu umbrele de soare, sezlonguri, dusuri, spatii pentru parcare, facilitati sportive si restaurante. Daca preferati plajele aglomerate, vizitati-o!

Platys Gialos

Platys Gialos este o prelungire a plajei Makrys Gialos, dar este mai putin populara si mai linistita. Privelistea catre coasta de vest a insulei unde se afla localizat Lixouri este splendida!

Myrtos

Myrtos se afla printe primele 10 cele mai frumoase plaje din lume. Umbrele frumos colorate din apa marii si muntii plini de verdeata alcatuiesc un peisaj unic. Myrtos poate fi total diferit, depinde de perioada cand vrei sa-l vizitezi. Fiecare ora a zilei creaza o atmosfera speciala. Plaja combina pietricelele mici cu nisipul alb si vei putea explora pesterile aflate in partea stanga a plajei.

Emplisi

Este situata pe coasta de est a insulei, intr-o locatie minunata langa satul pitoresc Fiskardo. Datorita apei cristaline, aveti oportunitatea de a explora fundul marii, in special langa stancile care inconjuara plaja.

Ratzakli

Ratzakli este o plaja foarte frumoasa si linistita, cu nisip de culoare portocalie. Peisajul este minunat, datorita plantelor exotice si palmierilor care o inconjuara.

Xi

Xi este o plaja romantica, cu nisip rosiatic care acopera toata zona. Apa nu este foarte adanca si sunt cateva stanci terapeutice, acoperite cu noroi ce contine zinc, benefic pentru organism. Mai mult, poti admira privelistea splendida a insulei mici, aflate in partea opusa a plajei. Mai puteti gasi baruri pe plaja si restaurante.

Spartia

Este plaja din satul cu acelasi nume, la cativa km de aeroport. Este ideala pentru innot si bronz, cu o priveliste minunata a dealurilor care o inconjuara. Sunt restaurante si taverne traditionale, in caz ca vrei sa incerci specialitati locale si peste proaspat.

Ghid turistic