Hersonissos Greece

Transportul Hersonissos Hersonissos transportation Hersonissos transport Hersonissos trasporti transportacion en Hersonissos transportul Hersonissos

Cum poti ajunge in Hersonissos

Poti ajunge in Creta cu avionul sau pe mare. Aeroportul international din Heraklion - N. Kazantzakis este deservit de agentiile Olympic Airlines si Aegean Airlines care opereaza pe rutele Atena -Heraklion (50 minute) si Thessaloniki-Heraklion (75 minute). Pe timpul verii sunt zboruri charter catre alte tari din Europa (Marea Britanie, Germania, Italia si Rusia spre Heraklion). Poti rezerva bilete accesand siteul fantasticgreece.com.

Portul Heraklion este unul dintre cele mai mari porturi din Grecia. Este un singur feribot pe zi din Atena (portul Piraeus). Poti rezerva bilete accesand siteul fantasticgreece.com.Ruta dureaza 10 ore. Hersonissos este situat la 24 km de aeroportul din Heraklion si la 26 km est de portul Heraklion. Accesul este foarte usor. Poti lua un taxi din port si urmezi drumul nou sau vechi catre Agios Nikolaos, sau autobuzul pe ruta Heraklion - Lassithi si treci prin Hersonissos. Drumul vechi trece prin Limenas Hersonissou (portul Hersonissos), in timp ce drumul nou trece prin Hersonissos.

Transportul intern in Hersonissos

Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati siteul transportation guide of Heraklion furnizand toate informatiile relevante pentru Heraklion , pe care le poti aplica in acelasi mod si pentru Hersonissos.

Ghid turistic