Hersonissos Greece

Bars & Clubs Hersonissos Hersonissos Nightlife Hersonissos nachtleben Hersonissos vita notturna vida nocturna Hersonissos bars clubs Hersonissos

Hersonissos este cel mai renumit loc de pe Insula Creta pentru viata nocturna si considerat cel mai faimos si stralucitor din Grecia. Veti gasi o duzina de cafenele, baruri, taverne traditionale, discoteci si cluburi de noapte, majoritatea dintre ele situate la cativa metri de plaja. Poti face un tur al barurilor, inainte de a alege locul favorit. Hersonissos este o destinatie turistica preferata de cei tineri.

Cateva baruri si cluburi recomandate in Hersonissos :

Temple Bar

Un bar popular, unde poti asculta toate tipurile de muzica, in special rock si house. Barmanii sunt foarte prietenosi si te tin treaz pana dimineata.

New York Club

Unul din cele mai mari si populare cluburi din Hersonissos. Localizat in fata plajei, iti ofera o noapte de neuitat.

NRG Club

NRG Club este un club de dans in Hersonissos. Muzica este deep house, progressive si techno, potrivita pentru a dansa non-stop pana dimineata. Destul de des, se organizeaza diferite evenimente.

BIO BIO

O locatie trendy in Hersonissos, care este foarte aglomerata pe timpul verii si preferata de localnici si turisti.

Aria

Un club sofisticat unde poti asculta pana tarziu muzica electronica de la DJ renumiti invitati din toata lumea. Efectele de lumina si sunet sunt impresionante.

Amnesia

Este asemanator cu clubul Aria, deoarece aici sunt invitati renumiti DJ si se organizeaza multe spectacole.

Cameo Club

Un club vesel in Hersonissos. Spectacole organizate de DJ, petreceri tematice, nopti cu muzica din anii 70 si 80 si vei dori sa vii aici in fiecare noapte.

Status Club

Este cel mai modern si tineresc club din Hersonissos. Muzica tare si barmanii te vor tine cu mainile ridicate toata noaptea. Status Club in Hersonissos iti poate garanta o experienta covarsitoare.

Havana

Un club scandinav in Hersonissos. Majoritatea personalului provine din Norvegia si Suedia. Se organizeaza petreceri-reuniuni in fiecare vara.

Saloon Cafe Bar

Un bar relaxant pe strada principala din Hersonissos, unde poti savura un cocktail de dimineata pana seara, in ritmurile muzicii anilor 60. Mai tarziu, se asculta muzica moderna si barul se transforma intr-un club de dans.

Ghid turistic