Rethymnon Greece

Hoteluri în Rethymnon Rethymnon Hotels Rethymnon Hotels Rethymno Alberghi Hoteles en Rethymnon Hoteluri Rethymnon

RETHYMNO

Rethymno este capitala si portul principal al insulei. Este localizat pe coasta de nord a Cretei, la o distanta de 80 km de Heraklion si 60 km de Chania. Este un oras care combina intr-un mod unic elementele traditionale, aristocratice si moderne. Orasul vechi Rethymno este foarte pitoresc, cu un port venetian foarte frumos, castele si strazi inguste, pavate cu pietre. Orasul modern Rethymno ofera vizitatorilor multe facilitati. Veti gasi o multime de banci si servicii publice, camere pentru inchiriat, restaurante, baruri si cluburi. Viata nocturna in Rethymno este foarte activa si localnicii sunt foarte ospitalieri. In orasul Rethymno poti vizita Muzeul Arheologic, Muzeul Folcloric si Muzeul Ecleziastic. Poti participa la diferite festivaluri organizate, cum ar fi Festivalul Renasterii, Festivalul vinului si Carnaval. Cea mai apropiata plaja este plaja centrala a orasului si plaja Adele. In Rethymno se afla si statia centrala de autobuze, de unde poti pleca catre alte regiuni ale insulei. Portul Rethymno este conectat catre Piraeus si alte porturi de pe insula.

AGIA GALINI

Agia Galini este localizata pe coasta de sud a Insulei Creta, la o distanta de 60 km de Rethymno. Este o locatie pitoreasca, un resort foarte popular pe insula. Poti gasi o mare varietate de hoteluri pentru fiecare categorie, restaurante, baruri si magazine comerciale. Plaja Agia Galini este foarte populara si este impartita in alte plaje mai micute. Este inconjurata de pietre, iar pe coasta de est sunt o multime de pesteri. Poti vizita Agia Galini cu masina sau cu autobuzul din Rethymno.

ANOGIA

Satul Anogia este situat la 50 km est de Rethymno, pe partea cu Muntele Psiloritis. Este un sat muntos, autentic, care isi mentine aspectul traditional de multi ani. Casele sunt traditionale, localnicii vorbesc un dialect cretan si sunt imbracati in costume traditionale. Satul este renumit pentru produsele artizanale, care sunt cele mai bune pe Insula Creta.

PLAKIAS

Plakias se afla in partea de sud-est a orasului Rethymno. Este un sat pescaresc, dezvoltat in cativa ani intr-un resort turistic. Gasiti o multime de hoteluri si restaurante care va vor asigura tot confortul necesar. Plaja este foarte frumoasa, caracterizata de nisipul auriu si apa cristalina. Din portul Plakias pleaca diferite ambarcatiuni catre Preveli Monastery, Fragokastelo si Agia Galini.

SPILI

Veti intalni acest sat la sud-est de capitala, la o distanta de 28 km si 430 m altitudine. Este un sat foarte pitoresc, de unde poti admira o priveliste panoramica a marii. In piata satului sunt cateva camere de inchiriat si taverne. Merita sa vizitati Turnul Venetian, Biserica Bizantina si alte plaje mai micute.

Rezervaţi hoteluri în Rethymnon!

Ghid turistic

Rezervaţi hoteluri în Rethymnon cu Fantasticgreece.com!

Noul formular de căutare îmbunătăţit al Fantasticgreece.com vă poate ajuta să găsiţi hotelul ideal în Grecia şi în întreaga lume. Varietatea largă a inventarului de hoteluri de care dispunem, vă pune la dispoziţie toate categoriile si preţurile hotelurilor respective. Mai mult decît atît, veţi avea posibilitatea să sortaţi şi să filtraţi rezultatele căutării dumneavoastră, astfel încît să găsiţi mai uşor şi mai repede hotelul dorit. Puteţi vizualiza locaţia exactă a fiecărui hotel pe o hartă dinamică şi obţine toate informaţiile necesare despre facilităţi, repere si multe poze.