Rethymnon Greece

Bars & Clubs Rethymnon Rethymnon Nightlife Rethymnon nachtleben Rethymno vita notturna vida nocturna Rethymnon bars clubs Rethymnon

Insula Creta este faimoasa pentru viata de noapte foarte vioaie oferita turistilor. In Rethymno, poti gasi o mare varietate de taverne, restaurante, baruri, baruri pe plaja, cluburi, care satisfac cele mai sofisticate cerinte ale clientilor. Viata de noapte este concentrata in capitala, in Rethymno, precum si in cele mai populare resorturi turistice : Agia Galini si Plakias.

Va prezentam cateva dintre cele mai populare locuri, pe care ar trebui sa le vizitati :

ROCK CAFE

Este localizat in orasul vechi din Rethymno, in portul venetian. Este un spatiu foarte frumos, decorat cu pietre si lemn. Mediul este foarte ospitalier si personalul foarte prietenos. Cei mai buni DJ te vor incanta cu cea mai buna muzica : R&B, hip-hop, rock, pop.

JUKE BOX CLUB

Este localizat in Agia Galini si este renumit pentru distractia nebuneasca! Este cel mai popular club de pe coasta de sud a Cretei si in fiecare an devine locul de intalnire pentru toti turistii de pe insula sau din toata lumea! Daca esti un fan al petrecerilor, vei fi impresionat de muzica, bauturi si dans pana la orele diminetii.

BLUE BAR

Cei care sunt fani ai muzicii rock, trebuie sa viziteze Blue Bar, langa port in Agia Galini. Se afla localizat aici de multi ani, pentru a te incanta cu muzica unica si bauturi splendide. Mediul este foarte frumos si proprietarul foarte prietenos.

CAMPAI MUSIC BAR

Daca vrei sa petreci o noapte distincta intr-un mediu distinct, Campai este cel mai potrivit loc, in orasul Rethymno. Mediul este luxos pentru relaxare si conversatie, in ritmuri de muzica blues.

CACTUS BEACH BAR

Cel mai bun si popular bar de pe insula Creta te asteapta situat pe plaja centrala din Rethymno. Muzica tare, compania placuta, dansul, alcoolul, sunt elemente de baza pentru care turistii iubesc acest bar. Te poti duce de dimineata devreme, pana seara tarziu. Distractie placuta!

ASTRO

Il vei gasi la 3km de drumul national Rethymno - Chania. Orchestra canta muzica live greceasca si traditionala. Este foarte popular si deschis tot anul. Daca vrei sa petreci o noapte greceasca unica, viziteaza-l si nu vei regreta niciodata!

PARALIA LIVING ROOM

Pentru cei care vor sa bea o cafea la pranz sau un cocktail seara, intr-un mediu relaxant, acesta este locul ideal. Te asteapta de dimineata pana seara tarziu, pentru a savura o bautura pe canapele confortabile. Vei asculta muzica lenta, intr-un mediu confortabil, in orasul Rethymno.

CUL DE SAC

Este localizat in inima orasului Rethymno si te transporta intr-o perioada medievala. Muzica unica greceasca, decorul frumos, cocktailurile aromatice, sunt cateva elemente care reprezinta Cul De Sac.

Ghid turistic