Naxos Greece

Hoteluri în Naxos Naxos Hotels Naxos Hotels Naxos 

Alberghi Hoteles en Naxos Hoteluri Naxos

Naxos este una dintre cele mai faimoase destinatii turistice din Cyclades si ofera o mare varietate de hoteluri, apartamente de inchiriat si campinguri foarte bine organizate. Turistii vor gasi camere sau apartamente de inchiriat pentru toate gusturile si in functie de bugetul fiecaruia.(See Naxos Harta!) Sunt multe hoteluri sau apartamente in majoritatea satelor, dar cele mai multe veti gasi langa portul Chora, in apropiere de centrul comercial al insulei. Pentru cei care prefera campingurile, puteti vizita Agia Anna (Maragas Camping - tel: (+30) 22850-24552 / 42552 / 42599, fax: (+30) 225850-24552) si Agios Georgios (Naxos Camping - tel: (+30)22850-23500, fax: (+30) 22850-23501)

Chora

Chora este portul Insulei Naxos si capitala. Este un oras tipic cycladic, cu strazi inguste, pasaje si casute albe. In spatele portului se afla un castel medieval. Orasul vechi este impartit in 2 regiuni, Bourgos si Kastro, unde locuiesc grecii, respectiv catolicii venetieni. In Chora puteti vizita Muzeul Arheologic si in interiorul castelului se afla Capuchins Monastery, Catholic Cathedral, Ursulines Monastery, Catholic Episcopal Mansion. Tot in Chora veti gasi si portara, o poarta imensa, de 6 m inaltime, care a apartinut Templului lui Apollo.

Apollonas

Apollonas (Apollo) este un sat in partea de nord a insulei, unde turistii pot admira renumitul Kouros.

Potamia

Localizata in partea centrala a Insulei Naxos, Potamia este de fapt o uniune a 3 sate mai micute : Ano (care inseamna partea superioara), Mesi (mijloc) si Kato (partea inferioara). Valea acoperita cu verdeata si cu mori de vant, este locul ideal pentru o plimbare.

Apiranthos (sau Aperathou)

Apiranthos este un sat cu o puternica influenta venetiana. Puteti vizita 3 muzee (arheologic, folcloric si geologic) si Biserica Apirathitissa (Virgin Mary of Apiranthos). Turistii pot savura o cafea sau o bautura racoritoare intr-una din cafenelele traditionale grecesti si se pot plimba pe aleele inguste din marmura. A fost construit de cretani si se vorbeste un dialect local si traditional. Cele mai vizitate sunt castelele venetiene din Somaripa, Krispi si Sfortsa, precum si Biserica Agia Kyriaki sau capela Agios Pachoumios din afara satului.

Chalki (sau Chalkio)

Chalki este cel mai mare sat din regiunea Tragea si cea mai mare zona cultivata cu maslini din Cyclades. In sat, turistii pot admira casutele clasice, o biserica si 2 turnuri. La 2 km de Chalki se afla Biserica Panagia Drossiani, cu peretii foarte frumos pictati.

Filoti

Filoti este localizat langa Muntele Zas, in centrul insulei Naxos. Turistii pot vizita Biserica Panagia Filiotissa (Virgin Mary of Filoti), Castelul lui Barotsi, Pyrgos Chimarrou (Turnul Chimarros), construit in secolul 4 i.e.n.

Galanado

Galanado este localizat la 7 km de Chora. In sat turistii pot vizita Biserica Agios Ioannis (St. John), un loc sfant pentru ortodoxi si catolici.

Moni

Un sat micut in centrul insulei, unde este localizata Biserica Panagia Drossiani. Satul este cunoscut si pentru broderiile lucrate manual.

Rezervaţi hoteluri în Naxos!

Ghid turistic

Rezervaţi hoteluri în Naxos cu Fantasticgreece.com!

Noul formular de căutare îmbunătăţit al Fantasticgreece.com vă poate ajuta să găsiţi hotelul ideal în Grecia şi în întreaga lume. Varietatea largă a inventarului de hoteluri de care dispunem, vă pune la dispoziţie toate categoriile si preţurile hotelurilor respective. Mai mult decît atît, veţi avea posibilitatea să sortaţi şi să filtraţi rezultatele căutării dumneavoastră, astfel încît să găsiţi mai uşor şi mai repede hotelul dorit. Puteţi vizualiza locaţia exactă a fiecărui hotel pe o hartă dinamică şi obţine toate informaţiile necesare despre facilităţi, repere si multe poze.