Kos Greece

Plajele de pe Insula Kos Kos Beaches Kos straende Coo spiagge playas de Kos playele Kos

KARDAMENA

Plaja Kardamena este localizata la 22 km sud de capitala. Este una dintre cele mai mari plaje, masurand 3 km lungime si este situata in satul cu acelasi nume. In sat puteti gasi hoteluri si taverne, iar plaja va ofera confortul maxim pentru o vacanta de vis. Este o plaja cu nisip, aglomerata si cu apa limpede ca si cristalul.

Plaja KEFALOS

Pe coasta de sud-vest a insulei, la o distanta de 43 km de capitala, veti intalni plaja Kefalos. Este pentru apa foarte rece, dar si foarte limpede. Este o plaja foarte bine organizata, cu sezlonguri, umbrele, taverne si facilitati pentru practicarea activitatilor sportive

Plaja CAMEL

Plaja Camel apartine regiunii Kefalos, in partea de sud-vest a insulei. Daca vrei sa incerci o plaja diferita , inconjurata numai cu pietre, va sfatuim sa o vizitati si veti fi foarte surprins.

MASTICHARI

Este situata in satul cu acelasi nume, la o distanta de 22 km de capitala. Este o plaja exotica, cu nisip alb si apa turcoaz. Exista si un port micut, de unde se organizeaza excursii catre insula Kalymnos.

TIGAKI

Tigaki se afla langa centrul comercial din Kos, la o distanta de 10 km. Este o plaja foarte cosmopolita si foarte bine organizata. Este locul ideal pentru a practica "wind surfing" si se intinde pe o distanta de 10 km lungime. Veti intalni turisti de toate varstele.

AGIOS FOKAS

Este una dintre plajele cele mai pitoresti din Kos, deoarece combina intr-un mod unic nisipul cu pietrele. Se afla la o distanta de 6 km, la sud de capitala.

THERMES

Este localizata la vest de capitala, la o distanta de 8 km. Este populara pentru izvoarele termale, ideale pentru curele in reumatism si artrita.

Ghid turistic