Kos Greece

Obiective Turistice Kos Kos sightseeing guide Kos sehenswuerdigkeiten Coo attrazioni cosas que ver en Kos objective turistice Kos

Kos este o insula foarte interesanta si ofera turistilor o multime de monumente istorice. Veti fi uimiti de peisajele frumoase, care combina elemenete traditionale si moderne intr-un mod unic. Puteti vizita monumente istorice din perioada Micene si Arhaic, pana in perioada Bizantina si perioada dominatiei italiene.

ASCLEPION

Este cel mai popular de pe insula, localizat intr-un loc minunat, plin cu pini, la o distanta de 4 km sud-vest de capitala. Asklipieio a fost un sanctuar vechi, dedicat Zeului tamaduirii Asclepius. A fost un centru de vindecare, unde Hippocrates a predat medicina. Este impartit pe 3 nivele si puteti admira templuri din secolul 4 i.e.n.

Muzeul HIPPOCRATE si Institutul International HIPPOCRATE

Sunt dedicate "parintelui medicinei ", Hippocrate. Sunt prezentate viata si munca lui Hippocrate.

The Castle of Knights

Castelul a fost construit ca o fortareata, in ideea de a proteja locuitorii, in timpul dominatiei otomane. Este foarte impresionant si este conectat la Piata Platanos cu ajutorul unui pod.

Muzeul Arheologic

Este localzat in centrul comercial al insulei, in Piata Libertatii. Poti admira expozitii din perioada Arhaica si Romana, cum ar fi statuiete, obiecte din ceramica si mozaic.

Muzeul Popular

Este faimos pentru elementele traditionale, executate de mana - broderiile. Muzee populare mai puteti gasi si in satele Antimacheia si Kefalos.

Bazilica Saint Stefan

Este un complex in capitala insulei ce include 2 biserici. Biserica din partea de sud are 2 intrari si 3 randuri de scaune si puteti vedea picturi rare si hagiografice unice. Biserica din partea de nord este mai mica, dar tot la fel de pitoreasca.

Biotopul din TIGAKI

Este o regiune dintr-un sat cu acelasi nume, unde puteti gasi o vegetatie foarte bogata. Din iarna pana in primavara exista o vegetatie luxurianta,din cauza ploilor. Gasiti o multime de specii rare de pasari, cum ar fi flamingo si rate. Pe timpul verii nu exista viata din cauza secetei.

Ghid turistic