Kos Greece

Bars & Clubs Kos Kos Nightlife Kos nachtleben Coo vita notturna vida nocturna Kos bars clubs Kos

Kos si Rhodes sunt cele mai populare destinatii turistice de pe Insula Dodecanese, unde viata nocturna este unica. In Kos gasiti taverne cu muzica live, cinematografe si multe baruri. Unele baruri sunt deschise pana la ora 2 noaptea, dar sunt si cluburi de noapte care te tin treaz pana dimineata. Majoritatea barurilor sunt situate pe strazile Diakon si Naykirou. Oriunde alegi sa-ti petreci seara, insula Kos iti promite o noapte plina de surprize si amintiri frumoase.

HEAVEN CLUB

Club Heaven este localizat in regiunea Lampi si este foarte cosmopolit. Se asculta muzica la maxim, greceasca si internationala si se serveste o mare varietate de bauturi, intr-un mediu decorat separat. Se organizeaza destul de des seri karaoke sau de dans, cu dansatori profesionisti. Daca esti fan inrait al petrecerilor non stop, nu rata ocazia sa te distrezi in "Heaven"!

WEST BAR

Se afla situat in centrul comercial al insulei. Este deschis numai pe perioada verii, deoarece este in aer liber. Proprietarii si angajatii sunt foarte prietenosi si amabili. Incearca unul din cocktailurile specifice si vei ramane surprins.

CAMEL BAR

Camel bar este situat in portul din Kos, pe coasta Koyntoyrioti. Este cel mai mare bar din centrul insulei si ofera o panorama splendida a portului. Organizeaza diferite evenimente si invita DJ din strainatate. Se asculta muzica straina, cum ar fi hip-hop, techno, rave, trance si petrecerile se termina dimineata.

LIMIT BAR

Il veti gasi in centrul insulei, langa statia de autobuz. Functioneaza din 1994 si este deschis pe tot parcursul anului. Este locul favorit pentru rezidenti si turisti. Este permanent full si se danseaza pe ritmuri grecesti si straine. Interiorul barului este foarte frumos decorat si personalul foerte prietenos.

KINGS ARM PUB

Il gasiti in Kardamena. Este unul dintre cele mai cosmopolite locuri de pe insula. Poti merge de dimineata pe plaja sau seara pentru a petrece o noapte de vis pana dimineata.

RONNIE'S BAR

Este situata in regiunea Kardamena, langa primarie. Este deschis toata ziua si poti savura o cafea sau unul din cocktailurile unice. Atmosfera este splendida si te vei distra la maxim.

Ghid turistic