Heraklion Greece

Bars & Clubs Heraklion Heraklion Nightlife Heraklion nachtleben Heraklion vita notturna vida nocturna Heraklion bars clubs Heraklion

Ca toate celelalte orase mari, Heraklion ofera multe oportunitati turistilor. In Heraklion poti alege sa te distrezi intre stilul traditional sau cel modern. In primul caz, poti vizita una din tavernele deschise pana tarziu ( in special in week-end ), unde poti petrece o noapte originala greceasca. Poti consuma bauturi locale ( vin, arac sau bere ), insotite de delicatese cretane in portii micute. Multe taverne au formatii care canta muzica live. Daca nu iti place acest tip de petrecere, poti vizita unul dintre cluburile sau barurile moderne din oras. Veti gasi o mare varietate de cluburi in Orasul Heraklion si in Hersonissos (Limenas Hersonissou), care este un resort turistic renumit pentru viata de noapte vibranta. Mai jos va recomandam cateva cluburi si baruri in Heraklion.

Ittar (Orasul Heraklion)

Este un cafe-bar deschis toata ziua. Este decorat foarte elegant, cu o atmosfera foarte calda si prietenoasa. Este format din 3 baruri, de unde poti alege : lounge bar, jazz bar sau house music bar.

Temple bar (Hersonissos)

In zona cea mai frumoasa a orasului Hersonissos poti vizita acest restaurant-bar foarte popular, cu o priveliste minunata catre mare. Este deschis pana in zori si poti asculta de la muzica rock pana la house.

Aria (Hersonissos)

O locatie minunata si confortabila in centrul orasului Hersonissos, unde poti asculta cea mai buna muzica electronica, intr-un decor modern si efecte de lumina impresionante. Clubul este foarte des vizitat de DJ renumiti si distractia tine toata noaptea.

Bio Bio (Hersonissos)

O alta locatie placuta in Hersonissos. Este foarte aglomerat pe timpul verii si este unul din locurile favorite ale localnicilor si turistilor.

Malibu (Malia)

Un club foarte sofisticat in Malia, cu un decor tropical si cu muzica pentru toate genurile. Atmosfera este prietenoasa, vioaie si te tine treaz pana dimineata. Poti incerca o nesfarsita varietate de bauturi.

Apollo club (Malia)

Unul dintre cele mai faimoase cluburi in Malia. Distractia tine la nesfarsit si DJ invitati te vor tine cu mainile ridicate toata noaptea. Este renovat in fiecare iarna, asa ca atmosfera este unica. Sunt organizate foarte des spectacole.

Dwyer's Irish Club (Stalis)

Un club irlandez, localizat in partea dreapta a plajei din Stalis. Decorul este specific irlandez si in fiecare noapte se canta muzica live de catre formatii irlandeze. Apoi DJ te vor tine treaz toata noaptea. Are si un bar pe plaja, unde poti savura o bere rece.

Privilege Club (Heraklion)

Un club foarte popular in Heraklion. Aici poti asculta muzica greceasca si internationala. Locul este foarte stilat si trendy si foarte des vizitat de DJ din toata lumea pe perioada verii.

Ghid turistic