Chania Greece

Bars & Clubs Chania Chania Nightlife Chania 

nachtleben Chania vita notturna vida nocturna Chania bars clubs Chania

JIMMY'S BAR

Barul lui Jimmy este localizat in regiunea Kissamos, in Falasarna. Este unul dintre cele mai populare baruri , datorita decoratiunilor unice si a spatiului exotic. Este construit din marmura, bambus, lemn si pietre. Incercati un cocktail unic intr-un mediu splendid!

NOTA BENE

Este unul dintre cele mai vechi baruri din Chania si se gaseste in portul vechi. Distrati-va pana dimineata, dansand non-stop, in ritmurile celor mai cunoscute hituri!

ELMONDO BAR

Daca esti un iubitor de muzica rock, acesta este barul ideal. Se gaseste pe coasta in portul Chania, de peste 25 de ani. Este decorat intr-un mod foarte original si impresionant, iar personalul este foarte amabil.

SPLENDID DANCING BAR

Situat in regiunea Platanias, este deschis zilnic si serveste cafea si bauturi racoritoare pana tarziu in noapte. Muzica buna, cel mai bun personal, cel mai bun bar! O locatie care nu ar trebui sa o pierdeti!

VENUE CLUB

Este un club foarte cosmopolit de pe insula Creta, in regiunea Platanias. Este locul favorit pentru iubitorii de petreceri. Dansatorii profesionisti si alcoolul din abundenta, va vor tine trezi pana dimineata.

TROPICANO CLUB

La o distanta de 10 minute de Chania, in Platanias, puteti vizita Clubul Tropicano. Muzica tare, dansul non-stop si alcoolul din abundenta, sunt cateva dintre elemetele specifce acestui club.

MYLOS CLUB

In Platanias este localizat cel mai bun club de pe insula Chania! Deschis de la miezul noptii pana dimineata, va ofera o noapte extraordinara. Se organizeaza foarte des evenimente la care sunt invitati DJ renumiti din toata lumea. Este foarte aglomerat in lunile de vara.

PRIVILEGE CLUB

In clubul Privilege petrecerea incepe de la ora 11 dimineata si de aceea trebuie sa fiti din timp acolo. Atmosfera, muzica si personalul sunt capabili sa satisfaca toate preferintele clientilor.

SEVEN CLUB

In satul Kalyves, langa Maistrali, Clubul Seven va asteapta intr-un spatiu nou si modern, in ideea de a petrece o noapte plina de surprize. Decoratia unica, coktailurile delicioase si muzica tare, te vor face sa dansezi non-stop!

STATHMOS

Stathmos este localizat in orasul Chania, vizavi de statia centrala de autobuze KTEL. Se asculta muzica greceasca live si traditionala cretana, intr-un spatiu minunat si la preturi rezonabile!

Ghid turistic