Rethymnon Greece

Plajele de Rethymnon Rethymnon Beaches Rethymnon straende Rethymno spiagge playas de Rethymnon playele Rethymnon

RETHYMNO

Plaja din orasul Rethymno are 20 km lungime. Este foarte aglomerata pe timpul verii, pentru ca este cea mai populara plaja din oras. Este foarte bine organizata, cu sezlonguri si umbrele pentru inchiriat, activitati sportive si salvamari. Sunt o multime de hoteluri, restaurante, baruri si magazine turistice.

GEROPOTAMOS

Localizata la 20km est de orasul Rethymno, sub podul Geropotamos, pe drumul national care duce spre Heraklion. Este o plaja micuta, pitoreasca, cu nisip si pietris. Apa este foarte adanca, potrivita pentru cei care stiu sa innoate foarte bine. Veti gasi umbrele pentru inchiriat si un restaurant care serveste preparate unice cretane.

BALI

Satul Bali este localizat la o distanta de 34 km est de Rethymno, pe coasta de nord a insulei Creta. Poti ajunge acolo pe drumul national Rethymno-Heraklion. Satul a devenit un resort turistic in ultimii ani. Sunt multe locuri micute si frumoase, cu apa azurie si porturi pitoresti.

PREVELI

Plaja Preveli se gaseste langa faimoasa Manastire Preveli, la 40 km de capitala din Rethymno. Este o plaja idilica si vei fi surprins de frumusetea exotica! Apa cristalina, delta raului Koyrtaliotis, vegetatia luxurianta, palmierii, sunt cateva elemente reprezentative pentru plaja Preveli. Pe timpul verii este full de turisti care vin sa admire frumusetea splendida a acestei locatii. Veti gasi umbrele si sezlonguri de inchiriat, precum si restaurante.

AGIOS PAVLOS

Este localizata la 58km de Rethymno si 50km de satul Agia Galini. Vizitati-o daca vreti sa evadati pe o plaja calma, departe de aglomeratie si necazuri. Te poti bronza pe plaja cu pietris si poti innota in apa cristalina. In satul Saint Pavlos sunt camere de inchiriat, hoteluri si taverne.

TRIOPETRA

Plaja Triopetra este situata la 50km sud de Rethymno, langa satul Saint Pavlos. A luat acest nume de la cele 3 mari pietre aflate pe coasta. Este foarte populara pentru localnici si veti gasi multe restaurante si hoteluri foarte confortabile.

AGIA GALINI

Satul Agia Galini se intinde pe o suprafata de 58 km de Rethymno si are 2 plaje foarte frumoase pe insula. Sunt foarte populare si foarte bine organizate cu umbrele si sezlonguri pentru inchiriat. Pe timpul verii sunt foarte aglomerate. Veti gasi o multime de hoteluri, taverne si baruri, unde te poti distra pana dimineata.

PANORMOS

Plaja Panormos este localizata la 20 km est de Rethymno, in satul cu acelasi nume. A devenit foarte populara in ultimii ani si de aceea este destul de bine organizata. Veti fi foarte impresionati de locatia unica si porturile pitoresti.

ADELE

O plaja populara localizata la doar 10 km est de orasul Rethymno. Este o plaja de nisip, cu apa turcoaz, ideala pentru innotat tot timpul. In apropiere de satul Adele veti gasi taverne pescaresti si cateva hoteluri unde poti sta.

Ghid turistic