Mykonos Greece

Plajele de pe Insula Mykonos Mykonos Beaches Mykonos straende Mykonos spiagge playas de Mykonos playele Mykonos

Panormos and Agios Sostis

Aceste plaje sunt situate în partea de nord a insulei şi sunt accesibile cu taxiul sau cu maşina. Sunt ideale pentru înot şi surfing.

Agios Ioannis

Este o plajă mică, în partea de vest a insulei, cu vedere spre insula Delos. Este una dintre cele mai frumoase plaje de nisip, datorită nisipului ei alb. Puteţi ajunge la această plajă cu autobuzul.

Agrari

Este situată în partea de sud a insulei şi este una dintre cele mai liniştite plaje. Agrari este ideală pentru persoanele care vor să evite insulele zgomotoase şi să se bucure de momente de relaxare. Este accesibilă cu maşina, cu taxiul, precum şi cu vaporul din Platis Gialos.

Ftelia

Prin faptul că este situată în partea de nord a insulei Mykonos, această plajă atrage mai mult fanii de wind-surfing decît iubitorii de soare. Puteţi ajunge în Ftelia cu maşina sau cu taxiul.

Kalafatis

Această plajă este situată într-un loc cu peisaje minunate şi ape cristaline. Este renumită pentru wind-surfing. Puteţi găsi aici restaurante care servesc mîncăruri unice cu fructe de mare.

Ornos

Ornos este un sat independent situat în partea de sud a insulei. Aici puteţi găsi multe hoteluri, taverne, super-marketuri şi farmacii. Această plajă este ideală pentru familii.

Paradise

Este una dintre cele mai renumite plaje ale insulei, cunoscută încă din timpurile Hippie. Aici există o varietate de puncte de distracţii şi activităţi, cum ar fi beach-baruri, sporturi acvatice, centre de scufundări şi discoteci. Nudismul este permis. Pentru transportul vizitatorilor există autobuze şi mici vapoare din Platis Gialos.

Platis Gialos

Este situată în partea de sud a insulei Mykonos şi este cea mai populară plajă pentru familii. În Platys Gialos veţi găsi bărci mici (caiques) care merg pe plajele vecine, Paradise, Super Paradise, Paraga şi Elia.

Psarou

Este o plajă de nisip în sud-vestul insulei Mykonos, aproape de staţia de autobuz din Platis Gialos. Psarou este o plajă unică şi foarte bine organizată, unde puteţi găsi multe hoteluri, restaurante precum şi o şcoală de scufundări.

Super Paradise

Super Paradise este cea mai populară plajă din Mykonos. Este ideală pentru iubitorii de petreceri, care adoră distracţia frenetică, excentricitatea, nudismul. Este un loc unde puteţi întîlni homosexuali (gay), precum şi persoane VIP. Dacă doriţi să trăiţi o experienţă de neuitat, nu rataţi ocazia. Puteţi ajunge la Super Paradise cu mijloace de transport private sau cu vaporul din Platis Gialos.

Agios Stefanos

Agios Stefanos este o plajă pentru familii şi este situată în sud-vestul Chorei. Există o largă varietate de hoteluri, restaurante şi cafenele. Puteţi ajunge acolo cu maşina, cu taxiul sau cu autobuzul.

Ghid turistic