Mykonos Greece

Hoteluri în Mykonos Mykonos Hotels Mykonos Hotels Mykonos 

Alberghi Hoteles en Mykonos Hoteluri Mykonos

CHORA (se pronunta Hora)

Mykonos a fost pentru prima data locuita in mileniul 5 B.C si are ca insule vecine Delos si Renia. Pentru multi ani Mykonos a fost una dintre cele mai cosmopolite destinatii din Grecia si din toata Europa. Chiar daca este super aglomerata, nu si-a pierdut stilul traditional cycladic. Casele albe, cu arhitectura lor traditionala, stradutele inguste si pavate, fac ca turistii sa se simta in alta lume. Piata se afla pe strada Matogianni, unde puteti gasi o multime de magazine cu haine scumpe, bijuterii si cu suveniruri. Chora din Mykonos este conectata prin autobuze cu cele mai populare plaje de pe insula. Exact in centru, pe deal, puteti admira morile splendide, care sunt reperul insulei. In partea de vest a portului se afla multe biserici si manastiri. In sudul portului se afla una dintre cele mai frumoase regiuni ale insulei, Little Venice, de unde puteti admira apusul unic.

ANO MERA

Este cel de-al doilea mare oras al insulei si se afla la 8 km de Chora, in partea de est a insulei. Este foarte bine organizat, cu o mare varietate de hoteluri si restaurante. Reperul acestui oras este Manastirea Fecioara Maria, precum si festivalul care se organizeaza in fiecare an pe data de 15 August. Ano Mera este foarte usor accesibila, deoarece sunt multe rute frecvente din si catre oras. Cele mai vizitate plaje sunt Elia, Klafatis, Kalo Livadi si Agia Anna.

ORNOS

Ornos este localizat la 3,5 km de centru, in partea de sud-est a insulei si are o statie de autobuz. Plaja Ornos este foarte populara si sunt caiques (barci micute) care va pot transporta catre plajele din sud ale insulei. In ultimii ani regiunea a fost intr-o continua dezvoltare si au fost construite vile, apartamente pentru inchiriat si hoteluri.

AGIOS IOANNIS

Plaja Agios Ioannis este situata in partea de vest a insulei, la o distanta de 4,5 km de centru si la 5 km de aeroport. Este unul dintre cele mai bune resorturi turistice de pe insula, deoarece are cea mai minunata priveliste catre insula Delos. Este conectata prin autobuze cu orasul Mykonos.

AGIOS STEFANOS, TOURLOS

Regiunile Agios Stefanos si Tourlos sunt situate in partea de nord-vest a insulei, la 3 km, respectiv 2 km de centru. Puteti vizita plajele de nisip, restaurantele din jur, sau aveti posibiliatea sa practicati diferite sporturi. Privelistea catre insulele vecine este splendida si peisajul unic, datorita bisericilor pitoresti din jur.

PLATIS GIALOS

Este unul dintre cele mai renumite resorturi turistice din sudul insulei Mykonos. Se afla la 5 km de orasul Mykonos. Sunt autobuze frecvente catre plajele Paradise si Super Paradise. Peisajul este splendid, plajele au apa limpede si sunt foarte bine organizate cu camere de inchiriat, restaurante si baruri pe plaja.

Rezervaţi hoteluri în Mykonos!

Ghid turistic

Rezervaţi hoteluri în Mykonos cu Fantasticgreece.com!

Noul formular de căutare îmbunătăţit al Fantasticgreece.com vă poate ajuta să găsiţi hotelul ideal în Grecia şi în întreaga lume. Varietatea largă a inventarului de hoteluri de care dispunem, vă pune la dispoziţie toate categoriile si preţurile hotelurilor respective. Mai mult decît atît, veţi avea posibilitatea să sortaţi şi să filtraţi rezultatele căutării dumneavoastră, astfel încît să găsiţi mai uşor şi mai repede hotelul dorit. Puteţi vizualiza locaţia exactă a fiecărui hotel pe o hartă dinamică şi obţine toate informaţiile necesare despre facilităţi, repere si multe poze.