Kos Greece

Hoteluri în Kos Kos Hotels Kos Hotels Coo Alberghi Hoteles en Kos Hoteluri Kos

Orasul Kos

Capitala si portul se afla localizate pe coasta de nord-est a insulei, vizavi de Asia Minor. Orasul este o combinatie unica intre ahitectura traditionala, medievala si moderna. Chiar daca a fost distrus de cutremure, a fost reconstruit si a devenit un oras plin cu copaci. Castelul cavalerilor din Saint Jones se afla in port si face legatura cu piata Hippocrate cu ajutorul unui pod. In piata libertatii puteti vizita Muzeul Arheologic si in partea de sud a portului se pot vedea ruinele Templului lui Dionysus si Piata Antica. La o distanta de 4 km sud-vest de oras puteti vizita Asklipieio. De asemenea, in oras puteti gasi statia centrala de autobuze, precum si foarte multe statii de taxiuri. Este foarte bine organizata viata in oras - multe hoteluri, restaurante si locuri pentru distractie. Cele mai apropiate plaje de centrul orasului sunt Zouroudi si Lampi.

KARDAMENA

Este situata la o distanta de 30 km de capitala si este cea mai populara destinatie turistica de pe insula, imediat dupa oras. Ofera o mare varietate de activitati, locuinte pentru inchiriat si baruri. Templul lui Apollo si Teatrul Antic sunt cele mai vizitate locatii. Plaja din Kardamena este una dintre cele mai mari si cosmopolite plaje din Kos. Pe timpul verii sunt organizate excursii zilnice cu barci mai micute catre insula Nisyros.

ANTIMACHIA-MASTICHARI

Satul Antimachia este cel mai traditional sat de pe insula Kos. Este o locatie pitoreasca si romantica, ideala pentru vacantele petrecute in familie. In tavernele traditionale poti incerca peste proaspat si alte feluri de mancare specifice insulei. Se poate vizita Castelul Venetian, de unde poti admira panorama minunata a insulei. Puteti gasi o multime de plaje idilice, cea mai importanta fiind plaja Mastichari. Satul Mastichari apartine municipiului Antimachia si se afla la 22 km de capitala insulei. Aici veti gasi una dintre cele mai frumoase plaje de nisip, cu apa cristalina. In Mastichari se afla si un port micut, de unde, pe perioada verii, se organizeaza excursii catre insula Kalymnos. In regiune puteti gasi si foarte multe hoteluri, din fiecare categorie.

KEFALOS

Satul este localizat in partea de sud a insulei si la 43 km de capitala. Este un sat traditional, cu casute albe si stradute inguste. Sunt o multime de plaje in sat, cum ar fi Saint Stefanos si Paradise. Se afla o varietate mare de hoteluri, restaurante si magazine. Nu uitati sa vizitati Kastri,un ostrov micut pe plaja Saint Stefanos, moara de vant si Manastirea Saint Theologos.

PYLI

Pyli este un sat traditional la o distanta de 8 km de capitala. Municipiul Pyli cuprinde sate ca Saint Nikolaos, Saint Georgios si Amaniou. Cea mai apropiata plaja este Marmari si la o distanta mica puteti vizita Castelul Bizantin. Este o regiune linistita, calma, fara prea multa aglomeratie.

Rezervaţi hoteluri în Kos!

Ghid turistic

Rezervaţi hoteluri în Kos cu Fantasticgreece.com!

Noul formular de căutare îmbunătăţit al Fantasticgreece.com vă poate ajuta să găsiţi hotelul ideal în Grecia şi în întreaga lume. Varietatea largă a inventarului de hoteluri de care dispunem, vă pune la dispoziţie toate categoriile si preţurile hotelurilor respective. Mai mult decît atît, veţi avea posibilitatea să sortaţi şi să filtraţi rezultatele căutării dumneavoastră, astfel încît să găsiţi mai uşor şi mai repede hotelul dorit. Puteţi vizualiza locaţia exactă a fiecărui hotel pe o hartă dinamică şi obţine toate informaţiile necesare despre facilităţi, repere si multe poze.