Kefalonia Greece

Obiective Turistice Kefalonia Kefalonia sightseeing guide Kefalonia sehenswuerdigkeiten Cefalonia attrazioni cosas que ver en Kefalonia objective turistice Kefalonia

Muzeul Arheologic Argostoli

Telefon : (+30) 26710 28300, Program functionare : Luni inchis, Marti - Duminica 08.30 - 15.00

A fost fondat in 1957 si gazduieste o mare varietate de exponate arheologice romane gasite in Kefalonia. Bijuterii, oale din ceramica, figurine din bronz si monede locale se afla aici pentru a fi admirate.

History and Folklore Museum Kefalonia

Telefon : (+30) 26710 28835, Program functionare : Luni inchis, Marti - Duminica 08.30 - 15.00

Muzeul se afla in aceeasi cladire cu Biblioteca Korgialeneios in Argostoli. Tablouri, costume traditionale, artefacte locale, unelte lucrate manual, figurine din lemn, bijuterii si fotografii din viata zilnica a locuitorilor din Kefalonia sunt expuse aici. Muzeul acopera traditia folclorica a insulei din secolul 15 pana in secolul 20.

Natural History Museum of Kefalonia and Ithaka

Muzeul Natural Istoric este localizat in satul Davgata, la 10km nord de Argostoli. Este deschis din anul 1999, din initiativa Companiei Protectiei Naturale din Kefalonia si Ithaka. Puteti admira harti, roci, obiecte miniere si fotografii ale faunei si florei din regiune.

Naval and Environmental museum in Fiskardo

Muzeul Naval si de Mediu din Fiskardo a fost construit in 1998 si gazduieste descoperiri importante din istoria navala a insulei, fotografii si modele de barci. De asemenea, poti afla informatii despre organismele marine, frumusetile din regiune si poluarea marii.

Monatsery and church of Agios Gerasimos

Agios Gerasimos este protectorul sfant al Kefaloniei si biserica si manastirea sunt dedicate memoriei acestuia. In biserica se afla si corpul sfant al lui Agios Gerasimos. Manastirea este localizata in varful dealului, in valea Omalos, langa satele Fragata si Valsamata. Multi calugari viziteaza manastirea, in ideea de a-si dedica viata memoriei lui Agios Gerasimos. Tot aici se afla si mormantul lui Agios Gerasimos, unde te poti ruga. Memoria lui este onorata cu liturghii si fasturi taditionale pe datele de 16 August si 20 Octombrie.

Castle of Agios Georgios

Castelul Venetian din Agios Georgios dateaza din secolul 13 si este localizat in satul Peratata. A fost construit pentru a fortifica orasul vechi din Kefalonia si s-a aflat multi ani sub posesia venetienilor, turcilor si occidentalilor. Castelul se afla impunator la o altitudine de 300 metri si se intinde pe o suprafata de 16.000 metri patrati. Zidurile au o inaltime de 600 metri si privelistea te lasa fara rasuflare!

Ainos National Park

Ainos este un munte mic pentru Grecia, dar pare ca un gigant pentru Kefalonia. Parcul National este localizat pe varful numit Megas Soros. Padurea de brazi impresionanta este un paradis pe pamant pentru cei care o viziteaza. Aici se gasesc specii rare de plante (orhideea salbatica) si animale (vulpi, reptile, pasari).

Drogarati Cave

Pestera Drogarati este localizata langa satul Katapodata, la cativa km departare de satul Sami. Contine impresionante stalactite si stalagmite, cu o vechime de peste 10.000 ani. Pestera are o lungime de 40 km si datorita acusticii foarte bune, in timpul sezonului, au loc multe concerte si evenimente speciale.

Melissani Cave

Pestera Melissani este situata langa Sami si a fost descoperita in timpul cutremurului din 1953, deoarece o parte din acoperis a cazut jos. Pestera are un lac cu apa cristalina, de culoarea smaraldului si stalactite magnifice pe care le poti admira in timpul excursiei cu barca. Apa este pe jumatate sarata din mare in zona Karavomilos si jumatate din izvoarele din Katavothres.

Ghid turistic

Fantasticgreece.com > Hotels > Obiective Turistice