Ios Greece

Hoteluri în Ios Ios Hotels Ios Hotels Ios 

Alberghi Hoteles en Ios Hoteluri Ios

CHORA (orasul Ios)

Orasul este tipic cycladic, caracterizat de casute albe, strazi inguste, pietruite si mori de vant. Este localizat pe coasta de vest a insulei, la o distanta de 2 km de port si este construit ca un amfiteatru pe un deal. Pe varful dealului este situata intr-un mod impunator biserica Virgin Mary Gremiotisa. A fost construita in acest loc, deoarece aici a fosst gasita icoana Virgin Mary. De pe varful dealului puteti vedea o imagine panoramica si captivanta! In oras puteti ajunge pe jos sau cu autouzul. Veti intalni Orthodox Cathedral, numita Evangelisms, 12 mori de vant si teatrul "Odysseus Elytis", dedicat unui important poet grec. Pe timpul verii insula este plina de turisti! Gasiti o multime de hoteluri, restaurante, baruri si magazine, care va vor oferi o vacanta confortabila si de neuitat.

ORMOS-PORT

Portul central al insulei Ios este situat pe coasta dealului, langa oras. Este cel de-al 2 sat dintre cele mai populare de pe insula - puteti gasi hoteluri, taverne, magazine. Plaja Gialos este plina de baruri si taverne, in ideea de a petrece o seara minunata, admirand imaginea marii. Din port pleaca multe ambarcatiuni catre alte plaje sau insule din apropiere.

MYLOPOTAS

Regiunea se afla la o distanta de 5 km de port si este o locatie foarte pitoreasca.

MANGANARI

Dupa Chora si Mylopotas, ajungeti in partea de sud a insulei si veti vedea plaja Klima. Continuand excursia, gasiti Manastirea Kalamos si apoi satul Manganari, la o distanta de 23 km de port. Plaja Manganari este una dintre cele mai frumoase si ofera o mare varietate de camere pentru inchiriat si taverne care servesc peste proaspat.

Rezervaţi hoteluri în Ios!

Ghid turistic

Rezervaţi hoteluri în Ios cu Fantasticgreece.com!

Noul formular de căutare îmbunătăţit al Fantasticgreece.com vă poate ajuta să găsiţi hotelul ideal în Grecia şi în întreaga lume. Varietatea largă a inventarului de hoteluri de care dispunem, vă pune la dispoziţie toate categoriile si preţurile hotelurilor respective. Mai mult decît atît, veţi avea posibilitatea să sortaţi şi să filtraţi rezultatele căutării dumneavoastră, astfel încît să găsiţi mai uşor şi mai repede hotelul dorit. Puteţi vizualiza locaţia exactă a fiecărui hotel pe o hartă dinamică şi obţine toate informaţiile necesare despre facilităţi, repere si multe poze.