Corfu Greece

Hoteluri în Corfu Corfu Hotels Corfu Hotels Corfu Alberghi Hoteles en Corfu Hoteluri Corfu

Capitala si cel mai mare oras din Corfu se afla pe coasta de est a insulei si este considerat unul dintre cele mai aristocrate orase din Grecia. Arhitectura este o combinatie unica intre cea venetiana, franceza si engleza, deoarece s-a aflat multi ani sub dominatia acestora. corfu Harta Orasul vechi este localizat in partea de nord a insulei. Cladirile impresionante, vilele, hotelurile si restaurantele luxoase, fac din Corfu unul dintre cele mai elegante orase, care te trimite intr-o alta lume, mentinand balanta armonioasa dintre elementele traditionale si moderne. In Corfu poti vizita piata centrala Spianada, piata Liston, cu cafenele si baruri frumoase, primaria, Biserica Sfantul Spiridon si 2 castele. In centrul comercial al orasului veti gasi tot felul de magazine, servicii publice si locuinte pentru inchiriat. Corfu va ofera tot confortul si facilitatile pe care le doriti si va promite o vacanta de neuitat!

PALEOKASTRITSA

Paleokastritsa este cel mai renumit resort turistic de pe insula Corfu. Este localizata la o distanta de 26 km nord-vest de capitala, intr-o locatie splendida! Veti gasi o multime de hoteluri si restaurante luxoase. Plaja centrala din Paleokastritsa este foarte mica si pitoreasca, cu un port minunat. Din port poti explora cu barcile locatiile magice si pesterile din imprejurimi. Mai sunt si alte plaje cu nisip sau pietricele, cu apa cristalina si cu o combinatie frumoasa de culori.

AGIOS MATHEOS

Satul muntos Agios Matheos este situat la 25 km sud-vest de capitala Corfu. Un sat realmente traditional, cu casute din pietre albe, stradute inguste si cateva hoteluri. In fiecare an foarte multi turisti il viziteaza, in ideea de a admira plaja Chalikounas, castelul si faimoasa Manastire Christos Pantokratoras.

BENITSES

La o distanta de 14 km sud de capitala, veti intalni satul Benitses. Acest mic sat pescaresc a devenit un pol de atractie pentru turisti in ultimii ani, fara a-si pierde caracterul traditional. Puteti gasi cateva hoteluri, restaurante si magazine. Nu uitati sa vizitati muzeul cu o exceptionala colectie de scoici, corali si o multime de specii rare de pesti.

LEFKIMI

Cel de-al doilea mare port al insulei, care face legatura intre Corfu si Igoumenitsa. Se afla pe coasta de sud, la 40 km de capitala, intr-o locatie minunata, cu vegetatie bogata si multe paduri. Lefkimi este faimos pentru podgoriile enorme de vita de vie si pentru vinurile care le produc. Nu uitati sa vizitati Bisericile Agioi Theodori si Agios Arsenios, unde veti admira arhitectura distinsa.

DASIA

Cel mai popular resort turistic din partea de nord a insulei. Este o destinatie cosmopolita pentu straini si foarte bine organizata, cu hoteluri, restaurante si baruri.

Rezervaţi hoteluri în Corfu!

Ghid turistic

Rezervaţi hoteluri în Corfu cu FantasticGreece.com!

Noul formular de căutare îmbunătăţit al Fantasticgreece.com vă poate ajuta să găsiţi hotelul ideal în Grecia şi în întreaga lume. Varietatea largă a inventarului de hoteluri de care dispunem, vă pune la dispoziţie toate categoriile si preţurile hotelurilor respective. Mai mult decît atît, veţi avea posibilitatea să sortaţi şi să filtraţi rezultatele căutării dumneavoastră, astfel încît să găsiţi mai uşor şi mai repede hotelul dorit. Puteţi vizualiza locaţia exactă a fiecărui hotel pe o hartă dinamică şi obţine toate informaţiile necesare despre facilităţi, repere si multe poze.