Corfu Greece

Bars & Clubs Corfu Corfu Nightlife Corfu nachtleben Corfu vita notturna vida nocturna Corfu bars clubs Corfu

Corfu, una dintre cele mai cosmopolite insule din Grecia, ofera turistilor o viata nocturna foarte activa. In primul rand, puteti servi masa intr-unul din restaurantele de pe insula. Apoi, va puteti plimba prin pietele Liston si Esplanade, unde exista multe cafenele si sunt locurile ideale pentru a savura o cafea sau o bautura racoritoare. Veti continua distractia intr-un mod activ, in barurile, cluburile sau discotecile, care se afla in centrul orasului Corfu. Cele mai populare destinatii sunt Palaiokastritsa, Glyfada, Benitses, Dasia, Goybia, Ipsos. Se asculta muzica tare, se consuma alcool si se danseaza pana dimineata.

B52

Bar B52 este localizat langa plaja, in regiunea Ipsos si este unul dintre cele mai populare baruri de pe insula. Nu te vei plictisi niciodata in acest bar, deoarece zilnic organizeaza diferite evenimente, cum ar fi competitii karaoke, petreceri pe plaja, petreceri rave, nopti ale anilor 60, 70, 80 si multe alte surprize!

THE OLD TREE

Pe plaja Ipsos, veti intalni un alt bar cosmopolit din Corfu, The old tree. Are acest nume, deoarece un copac se afla in interiorul barului si este singurul element decorativ. Mediul este foarte frumos si personalul prietenos.

POCO LOCO

Daca vrei ceva diferit, cea mai buna alegere este barul Poco Loco, in satul Goybia. Este un bar autentic mexican, cu decoratiuni splendide si muzica mexicana. Incercati cocktailurile delicioase si bautura autentica mexicana tequila si cu siguranta nu il veti uita!

ANGELO'S BAR

In partea de nord a insulei, in satul Kassiopi, veti intalni barul Angelo. Este foarte popular printre localnici, datorita atmosferei prietenoase si a varietatii exceptionale de bauturi care se servesc. Saptamanal se organizeaza evenimente speciale care atrag multi turisti.

THE TEMPLE

In fata plajei Ipsos se gaseste restaurantul-bar Temple. Este cea mai buna solutie, daca vreti sa combinati masa delicioasa cu o noapte activa. Mediul este splendid, preturile foarte bune si personalul foarte prietenos.

APOKALYPSIS

Apokalupsis este locul favorit pentru cei tineri si este situat langa portul nou din Corfu. Este separat in 2 parti : interior si exterior. In fiecare vara, in exterior aveti posibilitatea de a admira spectacolele unice, cu dansatori profesionisti. Veti asculta muzica greceasca si straina, iar mediul este impresionant.

EDEM CLUB

EDEM CLUB se afla in satul Dassia si este unul dintre cele mai bune cluburi de pe insula Corfu. Petrecerea incepe noaptea si se termina dimineata. Veti trai o experienta unica cu muzica tare si dans non-stop. Nu ezitati sa-l vizitati, daca sunteti iubitori de petreceri!

VENUE CLUB

Este localizat in regiunea Kavos si este unul dintre cele mai populare cluburi din regiune. Este deschis non-stop si este foarte aglomerat. In fiecare noapte se organizeaza evenimente diferite, cu DJ renumiti, invitati din toata lumea.

Ghid turistic

Fantasticgreece.com > Hotels > Bars & Clubs