Paros Greece

Plajele de pe Insula Paros Paros Beaches Paros straende Paros spiagge playas de 

Paros playele 

Paros

LIVADIA

Este plaja centrala in Paros, deoarece se afla la 700 m de portul din Parikia. Este ideala pentru cei ce vor sa fie in centrul insulei. Se intinde pe o suprafata foarte mare si este impartita in mai multe sectiuni, cu sau fara umbrele, cu sau fara copaci, astfel incat sa poata satisface orice preferinta a turistilor.

KRIOS

Este plaja vizavi de portul din Parikia si o poti vizita cu barca sau cu masina. Veti gasi un camping foarte bine organizat, cu taverne, baruri, plaje pentru volei si alte activitati sportive. Apa este foarte limpede si privelistea catre port este unica.

AGIA IRINI

Este o plaja micuta cu nisip si palmieri, la sud-vest de Parikia. Va puteti relaxa in liniste, departe de aglomeratia celorlate plaje. Din statia de autobuz, mai mergeti putin pana ajungeti in aceasta locatie.

KOLIMPYTHRES

Este o plaja separata, in partea de vest a orasului Naoussa. Poti ajunge cu taxiul sau masina, prin portul Naoussa. Este unica, deoarece are foarte multe pietre, care creaza sectiuni independente. Este linistita, foarte bine organizata cu restaurante imprejur si umbrele. Daca nu iti plac plajele cu pietre, te poti duce pe plaja Monastiri, care se afla exact langa ea.

MONASTIRI

Este localizata la 2 km de Kolympithres, in vestul orasului Naoussa. Este o pata de nisip intre pietre si potrivita pentru fanii de petreceri. Monastiri are si un restaurant ce ofera meniuri grecesti, dar si o gama larga de sandviciuri ce le poti lua cu tine pe plaja.

PIPERI

Piperi este plaja centrala din Naoussa si se afla la doar 250 m de port. Este potrivita pentru innot si bronz si este localizata intre pietre, oferind o priveliste placuta.

SANTA MARIA

Se afla pe coasta de est a insulei, langa Naoussa si include plaje de nisip mai micute. Gasiti campinguri, plaje pentru volei si o scoala de windsurfing. Poti ajnge cu masina sau cu barca. In barurile de pe plaja poti asculta muzica si savura cocktailuri unice.

GOLDEN BEACH - NEW GOLDEN BEACH

Este una dintre cele mai renumite plaje din Paros, in partea de sud-est si o poti vizita cu masina sau autobuzul. Este foarte mare, cu nisip fin si apa cristalina. Este faimoasa, deoarece ofera conditii ideale pentru windsurfing si kite surfing. In fiecare vara se organizeaza Cupa Mondiala pentru Windsurfing si de aceea este foarte bine organizata. Poti gasi echipament pentru windsurf, taverne, hoteluri si apartamente pentru inchiriat in apropiere.

PUNDA BEACH

Punda beach este localizata in partea de sud-est a insulei si este foarte populara pentru petrecerile organizate pe plaja. Este relativ mica, dar foarte frumoasa, deoarece iti aminteste de plajele tropicale si exotice. Este foarte aglomerata, in special de tinerii amatori de bungee jumping. Poti ajunge cu autobuzul sau cu masina.

MOLOS

Plaja Molos este localizata langa satul Marmara (care inseamna marmura in greceste), pe coasta de est a insulei si o poti vizita numai cu masina, deoarece statia de autobuz este foarte departe. Este o plaja frumoasa, cu apa adanca si cristalina si care ofera o priveliste unica catre Insula Naxos.

Ghid turistic