Ios Greece

Plajele de pe Insula Ios Ios Beaches Ios 

straende Ios spiagge playas de Ios playele Ios

GIALOS

Plaja Gialos este plaja centrala a insulei si se afla la cativa metri de port. Poti ajunge aici pe jos sau cu autobuzul pe ruta Ormos-Town-Mylopotas. Aceasta plaja este foarte populara si din acest motiv, aici gasiti multe restaurante, hoteluri si facilitati pentru practicarea activitatilor sportive.

MYLOPOTAS

Plaja Mylopotas este cea mai populara si aglomerata plaja din Ios. Este localizata in partea de sud-vest de centrul insulei si poti ajunge aici pe jos, in 15 minute sau cu autobuzul. Este cea mai mare plaja de pe insula - are 1 km lungime si ofera o multime de restaurante, hoteluri, cafenele si activitati sportive. Este plaja favorita a tinerilor care continua petrecerea din noaptea anterioara!

MANGANARI

Este situata pe coasta de sud a insulei, la o distanta de 23 km de centru. Poti ajunge aici cu autobuzul sau cu barca, care pleaca zilnic din port. Este o foarte frumoasa locatie, impartita in 5 plaje mai micute, cu nisip sau pietris si cu apa foarte limpede. Este plaja ideala pentru relaxare si innot. Vei fi foarte impresionat de mediul fantastic! Gasiti si o multime de hoteluri si taverne care servesc peste proaspat si alte specialitati marine.

AGIA THEODOTI

Plaja Agia Theodoti este foarte linistita si ideala pentru cei care vor sa se relaxeze, departe de aglomeratia celorlalte plaje. Poti innota in apa azurie, bronzandu-te pe nisipul auriu sau servind o masa delicioasa intr-unul din restaurantele de pe plaja. Agia Thedoti este accesibila cu masina personala sau cu autobuzul.

KOUMPARA

Este localizata in partea de nord-vest a portului si poti ajunge cu autobuzul, masina - pe drumul catre plaja Gialos sau pe jos, in maxim 30 minute. Gasiti hoteluri si taverne, dar in general Koumbara este o regiune foarte calma. Locatia este fantastica si poti savura apusul soarelui intr-un mod foarte placut!

KALAMOS

Plaja Kalamos se gaseste pe coasta de est a insulei Ios, la o distanta de 16 km de port. Calatorind spre Kalamos, vei intalni Manastirea Saint Ioannis, care merita sa fie vizitata. Plaja este izolata si de obicei nu este populata!Poti innota singur in liniste, fara sa te deranjeze nimeni!

PSATHI

Catre plaja Agia Theodoti vei intalni 2 plaje micute si exotice care apartin regiunii Psathi. Sunt foarte linistite si foarte populate de windsurfers, deoarece sufla 3 vanturi, ideale pentru windsurfing.

Ghid turistic