Ios Greece

Bars & Clubs Ios Ios Nightlife Ios nachtleben Ios vita notturna vida nocturna Ios bars clubs Ios

Ios si Mykonos sunt cele mai renumite insule in Cyclades si in toata Grecia, pentru viata de noapte! Multi turisti viziteaza Ios in ideea de a trai o experienta unica, fara limite. Insula Ios ese full de baruri si cluburi, care sunt concentrate in Chora. Petrecerile incep din barurile de pe plaja si continua in cluburile de noapte din oras, pana la rasaritul soarelui. Pe timpul verii, distractia atinge punctul culminant, toata lumea distrandu-se la maxim! Stradutele inguste si pietruite ale orasului sunt full de turisti de orice varsta, petrecand 24 de ore din 24! Daca esti fan al petrecerilor non-stop, vei trai o experienta unica si vei dori sa te intorci din nou pe insula Ios!

AFTERSHOCK NIGHT CLUB

Il veti gasi pe strada principala a orasului. Este cel mai popular club, deoarece organizeaza evenimente speciale aproape in fiecare noapte. Pe timpul verii sunt invitati DJ renumiti in Grecia si in strainatate.Personalul prietenos,dansatorii profesionisti si muzica foarte buna, te vor incanta la maxim!

DISCO 69 CLUB

Infiintat din 1974, este unul dintre cele mai vechi cluburi din Ios. Este localizat in oras, in piata centrala si va asteapta sa va ofere o noapte de vis, plina de surprize! Muzica tare, alcoolul si dansul non-stop, sunt cateva elemente specifice clubului.

RED BULL BAR (tel. 22860 91019)

Se afla in piata centrala a orasului si nu-l poti rata! Muzica tare te va atrage intr-o minunata gradina! Este un loc de intalnire pentru turisti, inainte de a continua sa se distreze in alta parte.

JUNGLE BAR (EX DUBLINER) (tel. 22860 92070)

Barul ex-Dubliner a fost renovat si si-a schimbat numele in Jungle bar. Este foarte aglomerat in fiecare noapte pana dimineata. Nu te vei plictisi, deoarece fiecare noapte e diferita, cu surprize speciale, care te vor impresiona!

SLAMMER BAR

Este renumit pentru tequila, iar personalul experimentat este gata in orice moment sa va ofere tot ce dotiti! Cu o experienta de 20 de ani si cu o atmosfera minunata, barul va va oferi o experienta unica. Il veti gasi in Chora, in piata principala.

FLAMES BAR

Flames bar este sinonim al petrecerii de pe insula Ios! Daca esti un iubitor de petreceri, nu evita sa-l vizitezi si sa traiesti o noapte fierbinte! Este deschis incepand cu orele pranzului pana dimineata, full de turisti dansand pe ritmuri grecesti sau internationale.

FAR OUT BEACH CLUB (tel. 22860 91468)

In satul Mylopotas si cu activati foarte bine organizate, se afla Far out beach club. Cu o priveliste minunata a marii, muzica la maxim si cocktailurile unice, te vei distra pana dimineata. Mediul este splendid si atmosfera foarte prietenoasa.

NO NAME CLUB (tel. 22860 91173)

Este situat in Chora si este cel mai reprezentativ club pentru viata nocturna! Este foarte popular pentru rezidenti si turisti, deoarece ofera o noapte autentica greceasca, cu muzica greceasca moderna si traditionala! Te vei distra pana la rasaritul soarelui!

Ghid turistic

Fantasticgreece.com > Hotels > Bars & Clubs