Hersonissos Greece

Plajele de Hersonissos Hersonissos Beaches Hersonissos straende Hersonissos spiagge playas de Hersonissos playele Hersonissos

Limanakia

Limanakia este o regiune compusa din mai multe plaje de nisip destul de micute, care ofera o serie de facilitati.

Plaja din partea de vest a portului a fost cea mai mare si se extinde pana la Hotelul Kreta Maris. Este foarte aglomerata in timpul sezonului si de multe ori bate vantul. Aveti toate facilitatile moderne, inclusiv sporturi marine. Cealalta plaja, din partea de est a portului, este mai mica, dar la fel de aglomerata. Se intinde pe o suprafata incepand de la barul New York, pana in partea de est.

Silvia Maris Hotel Area

Aici veti gasi cateva plaje micute cu apa cristalina. Oricum, de cele mai multe ori bate vantul si aceasta locatie nu ofera nici un fel de facilitate.

Plajele naturiste

Sunt o optiune pentru nudistii din insula Hersonissos. Peisajul este pietros, cu putin nisip si fara facilitati. Nana Beach Hotel In zona Hotelului Nana veti gasi 2 plaje. Prima este destul de mare si plina cu nisip, potrivita pentru oricine. Cealalta este mai mica, cu pietre, fundul alunecos, destul de periculoasa pentru cei care nu stiu sa innoate. Apa este destul de rece, datorita existentei izvoarelor termale.

Stalis (Stalida)

Nu foarte departe de Hersonissos, in satul Stalis (Stalida) veti gasi o plaja minunata, cu apa cristalina si mai putin aglomerata. Poti ajunge cu masina, autobuzul sau taxiul.

Star Beach Water park

In acest ultra modern parc, departe de plaja de nisip, veti gasi o mare varietate de facilitati pentru a va simti bine toata ziua. Poti practica sporturi marine sau savura o bautura racoritoare in barul de pe plaja.

Ghid turistic