Chania Greece

Transportul Chania Chania transportation Chania transport Chania trasporti transportacion en Chania transportul Chania

Cum puteti ajunge in Chania, Creta

Cu feribotul

Pe insula Creta se afla 2 porturi importante, in Heraklion si in Chania. In timpul verii exista legaturi intre Chania si portul Piraeus. De asemenea, sunt legaturi si cu alte porturi vecine din Grecia, precum si cu mari porturi europene. Valoarea biletului depinde de tipul de feribot ales. Puteti rezerva bilete, accesand siteul fantasticgreece.com.

Cu avionul

Alternativ, deoarece calatoria pe mare dureaza mult timp, puteti ajunge in Chania cu avionul. Aeroportul International din Chania este cel de-al doilea mare aeroport din Creta, dupa Heraklion. Calatoria dureaza 40 minute. Sunt curse si catre Thessaloniki si Cipru. In timpul verii, sunt curse charter catre marile capitale ale Europei. Costul biletului depinde de compania selectata si de preferinte.Puteti rezerva bilete accesand siteul fantasticgreece.com.

Transportul intern in Chania, Creta

Cu autobuzul

Chania are o retea de autobuze foarte bine organizata (KTEL) chania Harta si statia centrala se afla in oras. Sunt rute foarte dese catre Heraklion si Rethymno.

Cu taxiul

Puteti gasi taxiuri in capitala si in alte resorturi populare turistice din Chania. Preturile sunt predeterminate pentru cele mai populare destinatii turistice.

Cu masina

Daca nu doriti sa veniti cu masina personala, puteti inchiria una in Chania, la preturi rezonabile Our car rental service offers. Oricum, trebuie sa fiti in posesia unui permis de conducere.

Ghid turistic

Fantasticgreece.com > Hotels > Transportul