Zakynthos Greece

Hoteluri în Zakynthos (Zante) Zante Hotels Zante Hotels Zante Alberghi Hoteles en Zante Hoteluri Zante

Orasul ZAKYNTHOS

Capitala insulei Zakynthos si portul central sunt localizate in partea de est a insulei. Arhitectura cladirilor este o combinatie intre arta venetiana, franceza si engleza. Orasul este construit la poalele dealului Mpochali, pe ruinele orasului vechi care a fost distrus de cutremurul din 1953. Este un oras modern, care ofera totul turistilor. In Zakynthos se afla o mare varietate de hoteluri si restaurante pentru toate gusturile. Pietele centrale ale insulei sunt Solomos si Saint Mark. Aceste piete sunt centre comerciale, cu o multime de magazine, cafenele, banci si pe perioada verii sunt foarte aglomerate. In piata Solomos poti vedea Primaria si Muzeul Bizantin. Aceasta piata a luat numele dupa marele poet Dionysios Solomos, care a scris Imnul National al Greciei. In port este localizata Biserica Saint Dionysios, care este protectoarea insulei. Biserica este unica si poti admira o bogata colectie de picturi si hagiografe. Spre varful dealului Mpochali, poti admira Castelul Venetian si o priveliste panoramica a orasului modern si a Marii Ionice. Aceasta zona este foarte pitoreasca si romantica, cu case traditionale si taverne, care amintesc de orasul vechi. Poti vizita alte regiuni ale insulei cu taxiul sau autobuzul care pleaca din statia centrala de autobuze, de langa port.

LAGANAS

Laganas este localizat in partea de sud a insulei Zakynthos si este cea mai populara destinatie pentru localnici si turisti, pe timpul verii. Este faimos pentru viata nocturna : in centru se afla multe baruri, cluburi, discoteci si taverne. Zona este potrivita pentru cei care vor sa se distreze non-stop. Laganas este una dintre cele mai mari plaje si este locul de nastere al broastei testoase caretta-caretta.

ALYKES

Este un oras turistic foarte mare, localizat la o distanta de 18km vest de capitala. A luat numele de la mlastinile de sare care se afla in oras si aprovizioneaza fiecare parte a insulei. Din satul Alykes poti vizita Shipwreck si Blue Caves. Este construit pe campie, inainte de a incepe muntele si din acest motiv, in afara de sporturile marine, mai poti practica mountain biking sau jogging. Vei gasi o multime de hoteluri, taverne traditionale si baruri. In centru se afla si statia de autobuz.

ARGASI

Argasi este localizat la o distanta de 5km sud de capitala. Este un oras micut si modern, cu una dintre cele mai bune plaje de pe insula. Gasiti multe hoteluri, magazine, supermarketuri si firme care inchiriaza masini. Pentru distractie, poti alege din multimea de baruri si cluburi, unde te poti relaxa pana dimineata. Nu ezitati sa vizitati bisericile din regiune. Puteti gasi Argasi cu taxiul sau cu autobuzul.

TSILIVI

Este construit in partea de est a insulei, langa orasul Zakynthos. Este un sat care s-a dezvoltat foarte rapid in ultimii ani si care ofera o multime de facilitati. Gasiti o mare varietate de hoteluri si restaurante care satisfac toate gusturile. Multe cluburi va asteapta sa dansati fara limita. Plaja Tsilivi ofera o multime de activitati sportive.

VASILIKOS

Satul Vasilikos este situat in partea de sud a insulei si are acest nume datorita vegetatiei bogate care se afla aici.. Poti vedea multe case traditionale si biserici. Este o regiune turistica unde vei gasi spatii de inchiriat pentru toate categoriile (hoteluri, apartamente sau vile), restaurante si baruri. Poti ajunge cu autobuzul sau cu masina. Cele mai apropiate plaje sunt : Kaminia, Porto-Zoro, Porto-Roma, Saint Nikolaos, Banana. Satul este foarte bine organizat si vei gasi magazine, mini-marketuri si firme care inchiriaza masini.

VOLIMES

Volimes este un sat micut montan, in partea de nord a insulei, la 30km de capitala. Nu este accesibil pe mare si singura plaja din apropiere este Shipwreck. Din acest motiv nu este o destinatie turistica foarte cautata si nu are camere de inchiriat. Oricum, se organizeaza excursii cu autobuzul sau masina catre aceasta locatie pitoreasca. Poti incerca delicatesele locale in tavernele de aici. Satul isi mentine caracterul traditional si ar trebui sal vizitezi, daca vrei o vacanta linistita , fara aglomeratie.

Rezervaţi hoteluri în Zakynthos!

Ghid turistic

Rezervaţi hoteluri în Zakynthos cu Fantasticgreece.com!

Noul formular de căutare îmbunătăţit al vă poate ajuta să găsiţi hotelul ideal în Grecia şi în întreaga lume. Varietatea largă a inventarului de hoteluri de care dispunem, vă pune la dispoziţie toate categoriile si preţurile hotelurilor respective. Mai mult decît atît, veţi avea posibilitatea să sortaţi şi să filtraţi rezultatele căutării dumneavoastră, astfel încît să găsiţi mai uşor şi mai repede hotelul dorit. Puteţi vizualiza locaţia exactă a fiecărui hotel pe o hartă dinamică şi obţine toate informaţiile necesare despre facilităţi, repere si multe poze.