Lefkas Greece

Bars & Clubs Lefkas Lefkas Nightlife Lefkas nachtleben Leucade vita notturna vida nocturna Lefkas bars clubs Lefkas

Lefkas (sau Lefkada) este insula care combina totul intr-un mod unic! Poti gasi o mare varietate de restaurante si multe baruri care satisfac orice preferinta. POti incerca un restaurant linistit pentru o cina gustoasa, un bar pentru a savura o bautura sau un club unde poti dansa toata noaptea pana dimineata. Cluburile de noapte si barurile se gasesc in principal in capitala, dar si in cele mai populare regiuni Nydri si Vassiliki. Nu vei fi dezamagit de viata nocturna din Lefkas!

BYBLOS

Este localizat in Nydri si este cel mai faimos party-club din Lefkas! Intr-un mediu minunat aveti sansa de a va distra si incerca cele mai gustoase cocktailuri pana la orele diminetii. Foarte des se organizeaza seri karaoke pe care nu le poti uita niciodata!

COPLA

Il veti gasi pe plaja Kathisma. Este restaurant-bar si este renumit pentru calitatea serviciilor. Atmosfera este unica si muzica magica. Nu-l ratati si veti petrece o noapte minunata!

155 CAFE BAR

Este unul dintre cele mai populare baruri din Vassiliki si este locul favorit pentru localnici si turisti. Incercati renumitul cocktail mohito, intr-o atmosfera prietenoasa, in ritmuri de jazz la orele pranzului si muzica greceasca seara tarziu.

EXCESS CLUB (2645 0 24704)

Este situat in Nydri si este unul din cele mai mari cuburi de noapte din Lefkas. Petrecerea incepe de la ora 23 si tine pana dimineata. Este full de turisti si muzica este variata - de la rock pana la ritmuri grecesti. Deseori sunt invitati DJ din Grecia si din strainatate. Daca vreti sa petreceti o noapte cu adevarat greceasca, nu-l ratati!

LIOTRIVI (2645 0 31870)

Cafe-club Liotrivi este gasit in portul pitoresc in Syvota. Este decorat foarte frumos si servirea foarte buna. Este deschis toata ziua si il poti vizita pentru o cafea dimineata sau un cocktail seara tarziu.

MYLOS ORLOF (2645 0 26633)

Barul Mylos Orlof, a luat numele dupa locatia unde se afla, langa moara de vant Orlof. Se gaseste pe plaja Mylos, la 2 km distanta de capitala insulei. Este un loc unic si serveste cocktailuri splendide. Este deschis tot anul si iti ofera o noapte de neuitat.

Ghid turistic