Lefkas Greece

Hoteluri în Lefkas Lefkas Hotels Lefkas Hotels Leucade Alberghi Hoteles en Lefkas Hoteluri Lefkas

Orasul

Capitala si portul principal al insulei Lefkada se afla localizate pe coasta de nord-est si fac legatura cu insula principala cu ajutorul unui pod artificial. Este un oras foarte modern, care mentine caracterul traditional. A fost distrus de cutremurele din 1948 si 1953, dar a fost reconstruit cu influente din arhitectura venetiana. Poti admira stradutele pitoresti si inguste, cu casele unice, construite cu structura din lemn si metal, pentru a fi protejate de cutremure. Chiar daca cele mai importante monumente istorice au fost distruse de cutremure, poti vizita Castelul Saint Mavra, care se afla impunator la intrarea in oras, Muzeul Arheologic, Muzeul Popular, Muzeul Fonograf si Biblioteca. Orasul ete foarte ospitalier si poate oferi turistilor tot confortul necesar. Puteti gasi camere de inchiriat din toate categoriile, restaurante, baruri si o multime de magazine. Cea mai apropiata plaja este Saint Ioannis. Orasul este foarte frumos, plin de viata pe perioada verii si foarte vizitat.

NYDRI

Nydri este cel mai frecventat loc din Lefkada si se afla situat pe coasta de est a insulei, la o distanta de 16 km de oras. Zilnic pleaca barci catre plaje izolate si alte insule din apropiere, cum ar fi Prigiponnisia, Scorpion, Madoyri. Regiunea este foarte aglomerata pe timpul verii si poti vizita stradutele inguste si plaja unica cu nisip a orasului. Desigur, sa nu uitati sa vizitati Meganisi, Biserica Saint Kyriaki si waterfalls. Nydri este un loc foarte cosmopolit si de aceea ofera turistilor tot ce doresc. Aici se afla o mare varietate de hoteluri, restaurante unde puteti incerca delicatesele locale si cluburi unde veti trai o noapte unica, frenetica. De asemenea, sunt si facilitati pentru practicarea multor sporturi.

VASSILIKI

Pe coasta de sud a insulei, la o distanta de 38 km de oras, veti intalni un sat pescaresc micut, pitoresc, numit Vassiliki. Din port pleaca zilnic ambarcatiuni catre alte plaje si insule din apropiere, Kefalonia si Ithaca. Plaja Vassiliki este numarul 1 pentru iubitorii de windsurfers. Plaja pietruita este splendida si incercuita de hoteluri, restaurante si baruri.

AGIOS NIKITAS

Agios Nikitas este localizata la o distanta de 12 km vest de oras. Este un sat traditional, cu localnici foarte ospitalieri. Sunt destule hoteluri si restaurante pe gustul fiecaruia. Este foarte frumos, construit intr-un mic golf si incercuit de copaci. Agios Nikitas este faimos pentru pestele proaspat servit in restaurante si pentru plajele exotice Kathisma, Agios Nikitas si Mylos. Este locul ideal pentru excursiile in familie, departe de aglomeratia orasului.

LYGIA

Se afla la o distanta de 5 km de oras. Aici gasiti un port minunat cu iahturi private. Din port pleaca zilnic ambarcatiuni catre insule din apropiere. Sunt cateva magazine, supermarketuri, restaurante si hoteluri, precum si multe case frumoase cu gradini minunate. Cele mai vizitate sunt Alykes si ruinele Castelului Saint George. Poti ajunge in Lygia cu masina personala sau cu autobuzele KTEL, deoarece este statie de autobuze.

POROS

Poros este un sat construit ca un amfiteatru la poalele dealului. Este situat la 25 km distanta de capitala. Plaja Mikros Gialos este cea mai populara si in afara de aceasta, mai poti vizita Biserica Analipsi si Castelul Venetian.

KALAMITSI

Localizat pe coasta de sud-est, la 23 km distanta de capitala, Kalamisi este unul dintre cele mai vechi sate de pe insula Lefkada.A fost construit pe deal, pentru a fi protejat de atacul piratilor. Privelistea catre mare este o adevarata panorama. Poti vizita 13 mori de vant in regiune si cateva biserici, ca de exemplu Capela Virgin Mary in Gradina.

Rezervaţi hoteluri în Lefkas!

Ghid turistic

Rezervaţi hoteluri în Lefkas cu Fantasticgreece.com!

Noul formular de căutare îmbunătăţit al Fantasticgreece.com vă poate ajuta să găsiţi hotelul ideal în Grecia şi în întreaga lume. Varietatea largă a inventarului de hoteluri de care dispunem, vă pune la dispoziţie toate categoriile si preţurile hotelurilor respective. Mai mult decît atît, veţi avea posibilitatea să sortaţi şi să filtraţi rezultatele căutării dumneavoastră, astfel încît să găsiţi mai uşor şi mai repede hotelul dorit. Puteţi vizualiza locaţia exactă a fiecărui hotel pe o hartă dinamică şi obţine toate informaţiile necesare despre facilităţi, repere si multe poze.