Kefalonia Greece

Hoteluri în Kefalonia Kefalonia Hotels Kefalonia Hotels Cefalonia Alberghi Hoteles en Kefalonia Hoteluri Kefalonia

Argostoli

Argostoli a fost capitala Kefaloniei din 1757 si are 14.000 locuitori. Argostoli este localizat in partea de sud a insulei si a fost complet distrus de cutremurul din 1953. Ca si in Insulele Ionice, arhitectura cladirilor este puternic influentata de stilul venetian. Argostoli ese un oras modern unde poti gasi diferite spatii de inchiriat pentru fiecare categorie, multe restaurante, baruri si magazine. Centrul comercial al orasului se afla pe strada Lithostroto, care pe timpul verii este foarte aglomerata. Piata cosmopolita Valianou este bijuteria orasului, inconjurata de cafenele si copaci foarte frumosi. Podul Drapanos se afla impunator la intrarea in oras si il poti trece numai pe jos. In Argostoli, poti vizita Muzeele Arheologic, Folcloric si Istoric, precum si Biblioteca Korgialenios. Mai poti vizita laguna Koutavo si farul Agios Theodoros, de unde puteti admira apusul! Cele mai apropiate plaje de Argostoli sunt Lassi, Makris, Platis Gialos si Sami.

Lixouri

Lixouri este cel de al doilea mare sat din Kefalonia, la 33km de Argostoli. Il poti vizita cu autobuzul sau cu barca din capitala. Doua dintre cele mai cosmopolite si pitoresti plaje din regiune sunt Xi si Lepeda. Piata centrala a orasului, Square Petritsi, este plina de cafenele si restaurante, facand viata de noapte foarte interesanta. Lixouri este faimos pentru muzica traditionala si carnavalul care se organizeaza in fiecare an. In final, nu uitati sa vizitati Biblioteca Municipala si cele mai importante biserici: Biserica Agios Nikolaos ton Xenon si Biserica Agia Triada.

Fiskardo

Peisajul pitoresc si linistit din Fiskardo te va fermeca din primul moment! Chiparosii, portul minunat si arhitectura traditionala a caselor te vor impresiona! Fiskardo este situat in partea de nord a Kefaloniei, la 50km de Argostoli. Este singurul sat care a fost salvat de cutremurul din 1953 si a devenit o destinatie turistica foarte populara in ultimii ani. Se gasesc hoteluri si restaurante pentru toate categoriile, plaje cu nisip si ruinele arheologice ale Bisericii Bizantine.

Poros

Poros, primul port central al Kefaloniei, este localizat la sud-vest de capitala, la 41km distanta. Este un sat micut si frumos, cu o vegetatie bogata, care combina in mod armonios muntele cu marea. In mitologie se face legatura intre satul Poros si eroul Hercule. Manastirea Virgin Mary Atrou este cea mai veche de pe insula si are o importanta religioasa foare mare.

Sami

Sami este localizat pe coasta de est a insulei si este construit langa mare. In timpul perioadei antice a fost construit pe munte, pentru a putea fi protejat de atacul piratilor, iar astazi puteti vizita ruinele vechiului Acropolis, de unde admirati golful din Sami. Sami este principalul port din Kefalonia, la 22km de Argostoli. Mai puteti vizita cateva atractii geologice unice. Pestera Drogarati este destul de mare, cu stalactite si stalagmite. Datorita structurii, acustica este foarte buna si din acest motiv au loc aici foarte multe concerte in timpul verii. Mai gasiti Pestera Melissani care a fost descoperita dupa cutremurul din 1953. In interior se afla un lac si puteti vizita pestera cu barca, admirand apa de culoarea smaraldului si stalactitele in forme unice si ciudate. Lacul din Melissani are apa pe jumatate sarata din mare si cealalta jumatate de la izvoarele din Katavothres. Sami are multe plaje unde puteti innota si sunt foarte bine organizate, cu nisip fin, umbrele de soare, sezloguri pentru inchiriat si facilitati sportive. Plaja Antisamos este o alta plaja cu pietricele, inconjurata de 2 munti. In Sami veti gasi o mare varietate de restaurante, cafenele si magazine.

Rezervaţi hoteluri în Paros!

Ghid turistic

Rezervaţi hoteluri în Kefalonia cu Fantasticgreece.com!

Noul formular de căutare îmbunătăţit al Fantasticgreece.com vă poate ajuta să găsiţi hotelul ideal în Grecia şi în întreaga lume. Varietatea largă a inventarului de hoteluri de care dispunem, vă pune la dispoziţie toate categoriile si preţurile hotelurilor respective. Mai mult decît atît, veţi avea posibilitatea să sortaţi şi să filtraţi rezultatele căutării dumneavoastră, astfel încît să găsiţi mai uşor şi mai repede hotelul dorit. Puteţi vizualiza locaţia exactă a fiecărui hotel pe o hartă dinamică şi obţine toate informaţiile necesare despre facilităţi, repere si multe poze.