Chania Greece

Hoteluri în Chania Chania Hotels Chania Hotels Chania Alberghi Hoteles en Chania Hoteluri Chania

CHANIA CITY

Orasul Chania este cel mai pitoresc si poetic oras din Creta! Este localizat pe coasta de nord-vest a Cretei si are in jur de 60.000 locuitori. Este construit pe ruinele antice ale regiunii Kydonia, care a fost distrusa de pirati. Orasul are 2 intrari : aeroportul din Akrotiri si portul din Souda. Un tur in Chania incepe cu Portul Venetian, care este emblema orasului. Pueti continua cu Piata Sintrivani, Fortareata Firka, Pane of Janissaries, Muzeul Arheologic si Muzeul Naval. Nu uitati sa vizitati Piata Municipala si Parcul Pacii si al Prieteniei. In Chania se afla o mare varietate de hoteluri, restaurante, baruri si cluburi. Chania este bijuteria Cretei, care-si mentine caracterul traditional combinat cu elemente moderne.

KISSAMOS

Se afla la o distanta de 42km vest de Chania si este un sat destul de mare. Nu este chiar o destinatie turistica, dar este renumit pentru vinurile produse. La o distanta de 7km puteti vizita orasul vechi Dorian, care este un centru commercial foarte important si satul Kasteli, care se afla pe ruinele Castelului Venetian. Daca vreti sa explorati regiunile vecine, vizitati Falasarna, ostrovul Gramvoysa, Lacul Balos, precum si o multime de plaje micute cu apa cristalina.. In regiunea Kissamos se afla o mare varietate de camere pentru inchiriat, taverne si cafenele. Din orasul Chania sunt autobuze frecvente catre Kissamos. Din portul Kissamos pleaca feriboturi catre Gythion si Kythira.

PLATANIAS

Este localizat la o distanta de 15km vest de Chania si este cea mai populara destinatie turistica din zona. Satul este localizat langa raul Platanias si peisajul este realmente magic. Sunt o multime de plaje cu apa cristalina si care ofera diferite facilitati sportive. Mai puteti gasi si o mare varietate de hoteluri, restaurante si baruri.

PALEOCHORA

Paleochora este un sat cu 2000 de locuitori si se afla la o distanta de 75 km de Chania. Autobuze frecvente fac legatura intre Chania si Paleochora. Din Paleochora puteti vizita Agia Roumeli, Sfakia si Insula Gavdos. Se gasesc o multime de hoteluri si restaurante. Plaja este cu nisip si pietricele, iar apa este foarte limpede. Merita sa vizitati Castelul Selino. Paleochora este un sat cu o viata intensa, potrivit pentru tineri, dar si pentru cei care doresc sa se relaxeze intr-un peisaj minunat.

SOUDA

Souda este unul dintre cele mai mari porturi din Creta si este conectat cu portul Piraeus. Este situat la est de Chania, intr-un loc foarte strategic si din acest motiv aici se afla o baza americana NATO. Nu uitati sa vizitati regiunile arheologice bizantine din Apterous si ostrovul Souda. Veti gasi si multe hoteluri, taverne, baruri si magazine.

SFAKIA

Sfakia este situat la 70km de Chania, pe coasta de sud-vest a Cretei. Este un sat montan, localizat langa Muntele Alb. Sfakia este un sat traditional, cu multe camere pentru inchiriat si restaurante. Locuitorii poarta costume traditionale cretane si vorbesc un dialect specific. Sfakia este o bijuterie a zonei si merita sa-l vizitati, in ideea de a simti traditia cretana!

THERISSOS

Un alt sat montan, aflat la o altitudine de 580 metri este Therissos. Este localizat la baza Muntelui Alb, la o distanta de 20km sud de Chania. Este faimos pentru monumentele istorice si pentru relatia cu marele politician grec Eleftherios Venizelos. Este un resort turistic ideal pentru vacantele in familie, departe de aglomeratia orasului si care va ofera o mare varietate de hoteluri unde puteti sta.

Rezervaţi hoteluri în Chania!

Ghid turistic

Rezervaţi hoteluri în Chania cu FantasticGreece.com!

Noul formular de căutare îmbunătăţit al Fantasticgreece.com vă poate ajuta să găsiţi hotelul ideal în Grecia şi în întreaga lume. Varietatea largă a inventarului de hoteluri de care dispunem, vă pune la dispoziţie toate categoriile si preţurile hotelurilor respective. Mai mult decît atît, veţi avea posibilitatea să sortaţi şi să filtraţi rezultatele căutării dumneavoastră, astfel încît să găsiţi mai uşor şi mai repede hotelul dorit. Puteţi vizualiza locaţia exactă a fiecărui hotel pe o hartă dinamică şi obţine toate informaţiile necesare despre facilităţi, repere si multe poze.