Chania Greece

Plajele de Chania Chania Beaches Chania straende Chania spiagge playas de Chania playele Chania

GOLDEN BEACH

Plaja Golden este localizata in Chania si puteti ajunge aici pe jos. Numele provine de la nisipul auriu. Plaja ofera o multime de activitati si este foarte bine organizata cu sezlonguri si umbrele de soare.

KALYVES

Plaja Kalyves este localizata in satul cu acelasi nume, la 20 km est de Chania. Este foarte populara si foarte aglomerata. In sat puteti gasi o multime de hoteluri si restaurante.

PALEOCHORA

Plaja Paleochora este potrivita pentru activitati sportive, cum ar fi windsurfing si kite surfing. O plaja realmente frumoasa, foarte bine organizata, care ofera turistilor tot ce doresc!

GEORGIOUPOLI

Se gaseste in orasul Georgioupoli, la o distanta de 38 km est de Chania. O plaja cu nisip, lunga de 7km, ideala pentru a innota in apa cristalina.

ELAFONISI

Elafonisi este probabil cea mai populara plaja din Creta si este localizata in partea de sud-vest. Este accesibila cu barca din Paleochora, sau cu masina din Chania catre sud. Este paradisul pe pamant, caracterizata de nisipul alb si roz si de apa de culoare turcoaz. Este cea mai cosmopolita plaja din Chania si este foarte aglomerata in timpul verii.

FALASARNA

Plaja Falasarna este situata in satul cu acelasi nume si este accesibila cu masina. Este renumita pentru apa cristalina si frumusetea autentica. Este foarte linistita si idilica. Merita sa o vizitati, in ideea de a va relaxa intr-un peisaj minunat si de a admira cel mai frumos apus din Creta!

GAVDOS

Gavdos se afla in partea de sud si aveti posibilitatea de a admira Marea Liviko Sea. Este o plaja izolata, potrivita pentru bronzat si innotat in apa cristalina.

SOUGIA

Se gaseste la o distanta de 67 km de Chania, intre satele Paleochora si Agia Roymeli. Peisajul este verde, plin de copaci. Gasiti o multime de hoteluri si restaurante. Este una dintre cele mai curate plaje din Grecia si este foarte bine organizata cu umbrele de soare, sezlonguri si dusuri.

AGIA MARINA

Plaja Agia Marina este situata langa capitala, la 10km distanta vest de Chania. Este un resort turistic foarte popular si este foarte aglomerat in lunile Iulie-August.

GRAMVOUSSA

Veti gasi Gramvoussa in partea de vest a Cretei si este o plaja extrem de idilica. Este accesibila cu masina sau cu barca si foarte aglomerata in lunile de vara.

Ghid turistic